ALİAĞA FİNAL’DEN YENİ REKOR

Haber: Özgür GÜN Ali­ağa Özel Final Li­se­si, Yük­sek Öğ­re­tim Sı­na­vı(YKS)’de gös­ter­di­ği ba­şa­rıy­la kendi re­ko­ru­nu kırdı. Ali­ağa İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Zehra Tuba Ka­bak­çı­oğ­lu, Y...

Özgürses Gazetesi
09:37 -
Abone ol
ALİAĞA FİNAL’DEN YENİ REKOR

Haber: Özgür GÜN

Ali­ağa Özel Final Li­se­si, Yük­sek Öğ­re­tim Sı­na­vı(YKS)’de gös­ter­di­ği ba­şa­rıy­la kendi re­ko­ru­nu kırdı.
Ali­ağa İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Zehra Tuba Ka­bak­çı­oğ­lu, Yük­sek Öğ­re­tim Ku­rum­la­rı Sı­na­vı (YKS)’de Tür­ki­ye Ge­ne­lin­de de­re­ce­ye giren Ali­ağa Özel Final Li­se­si öğ­ren­ci­le­ri­ni ma­ka­mın­da ağır­la­dı. Öğ­ren­ci­le­ri teb­rik eden Ka­bak­çı­oğ­lu daha sonra öğ­ren­ci­le­re he­di­ye verdi.


Ali­ağa İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Zehra Tuba Ka­bak­çı­oğ­lu, Ali­ağa Özel Final Li­se­si Mü­dü­rü Ser­dar Eskin’i ve YKS’de Tür­ki­ye Ge­ne­lin­de de­re­ce­ye giren öğ­ren­ci­ler­den Di­la­ra Aras, Tuğba Ağ­zı­bü­yük, Rü­vey­da Yıl­maz, Ezgi Kat­le­ya Ersoy, Ebrar Öz­türk, Gök­han Budak, Ba­tı­han Yağcı’yı ma­ka­mın­da mi­sa­fir etti. Ka­bak­cı­oğ­lu, öğ­ren­ci­le­rin gay­ret­li ça­lış­ma­la­rı­nın mey­ve­le­ri­ni al­dı­ğı­nı be­lir­te­rek “Bugün bu­ra­da güzel bir ve­si­ley­le top­lan­mış bu­lu­nu­yo­ruz. Bütün aile­le­rin, öğ­ret­men­le­rin, biz­le­rin ve tabii ki öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin me­rak­la bek­le­dik­le­ri so­nuç­la­rı en güzel şe­kil­de almış bu­lu­nu­yo­ruz. Başta siz de­ğer­li öğ­ren­ci­le­ri­miz olmak üzere, aile­le­ri­mi­zin fe­da­kâr­lık­la­rı ve milli eği­tim ca­mi­amı­zın ve Ali­ağa Özel Final Li­se­si öğ­ret­men­le­ri­nin ça­lış­ma­la­rı son­ra­sın­da güzel bir sonuç elde etmiş bu­lu­nu­yo­ruz. Ali­ağa Özel Final Li­se­si, üni­ver­si­te sı­nav­la­rın­da geçen yıl­lar­da ba­şa­rı­lı ol­du­ğu gibi, bu se­ne­ki ba­şa­rı­sı geçen yıl­lar­da­ki ba­şa­rı­la­rı­nı da ge­çe­rek, adeta rekor kıran bir gö­rün­tü verdi. Bu­ra­da gör­dü­ğü­müz güzel ve genç ev­lat­la­rı­mı­zın çoğu Tür­ki­ye ge­ne­lin­de ilk bin’e gir­mek gibi bir ba­şa­rı elde et­ti­ler. 2 mil­yon ki­şi­nin sı­na­va gir­di­ği bir or­tam­da de­re­ce­ye gir­miş olmak ger­çek­ten tak­di­re şayan bir ba­şa­rı­dır. Öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze bun­dan son­ra­ki ya­şam­la­rın da ba­şa­rı­lar di­li­yor, on­la­rın adına se­vinç­le­ri­mi­zi, kendi adı­mı­za da mem­nu­ni­ye­ti­mi­zi be­lirt­mek is­ti­yo­rum” dedi.

Ali­ağa Özel Final Li­se­si Mü­dü­rü Ser­dar Eskin öğ­ren­ci­le­ri­nin ba­şa­rı­sı­nın Final aile­si ola­rak ken­di­le­ri­ni gu­rur­lan­dır­dı­ğı­nı dile ge­ti­re­rek şun­la­rı ifade etti. “ Öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin gös­ter­miş ol­du­ğu ba­şa­rı tar­tı­şıl­maz. Biz­ler öğ­ren­ci­le­ri­miz­le ne kadar gu­rur­lan­sak azdır. Bu ba­şa­rı başta sev­gi­li öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin olmak üzere on­la­rın her zaman yan­la­rın­da olan aile­le­ri ve gece gün­düz de­me­den on­la­rın ba­şa­rı­sı için ça­lı­şan öğ­ret­men­le­ri­mi­zin­dir. Hep­si­ne te­şek­kür edi­yo­rum. Oku­lu­mu­zun ba­şa­rı­sı her geçen yıl kat­la­na­rak ar­tı­yor. Bu ba­şa­rı öğ­ren­ci ka­yıt­la­rı­mı­za da yan­sı­yor. Bu yıl ka­yıt­la­rı­mız geçen yıl­la­ra göre daha erken doldu. Bunun için sev­gi­li Ali­ağa­lı­la­ra te­şek­kür edi­yo­rum. Ali­ağa’da bir ilke daha imza attık. Akşam 20.30 ve 22.30 sa­at­le­ri ara­sın­da gece ders­le­ri yap­tık. Bu ders­le­ri­mi­ze yoğun bir ka­tı­lım oldu. Ba­şa­rı için gece gün­düz de­me­den ça­lış­ma­mız ge­rek­ti­ği­ne ina­nan bir eği­tim­ci­yim. Gece gün­düz de­me­den öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin ba­şa­rı­lı ol­ma­sı için ça­lı­şan öğ­ret­men­le­ri­mi­ze ve on­la­rın her zaman ya­nın­da olan ve­li­le­ri­mi­ze bir kez daha siz­le­rin hu­zu­run­da te­şek­kür edi­yor, öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze mutlu ve ba­şa­rı dolu bir ge­lecek di­li­yo­rum. ” Dedi.

Ali­ağa Final Li­se­si Reh­ber­lik Öğ­ret­me­ni Duygu Yıl­dız Torun ise; her zaman öğ­ren­ci­le­ri­ne gü­ven­le­ri­nin tam ol­du­ğu­na işa­ret ede­rek: “Öğ­ren­ci­nin ön­ce­lik­le ken­di­si­ne gü­ven­me­si ge­re­ki­yor. Ken­di­ne gü­ven­me­li ki ayak­la­rı­nı yere sağ­lam ba­sa­bil­me­li. Bunu da ancak iyi bir eği­tim­le sağ­la­ya­bi­lir. Biz­ler öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze bu gü­ve­ni ve­ri­yor ve ge­le­ce­ğe en iyi şe­kil­de ha­zır­lı­yo­ruz. Bun­dan son­ra­ki ya­şam­la­rın­da da çok daha ba­şa­rı­lı ola­cak­la­rı­na inan­cım­la hep­si­ne bize ya­şat­tık­la­rı gurur için te­şek­kür edi­yo­rum.” Dedi.

Öğ­ren­ci­le­ri teb­rik edip, he­di­ye­le­ri­ni veren Ali­ağa İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Tuba Ka­bak­çı­oğ­lu, günün anısı ola­rak öğ­ren­ci­ler­le fo­toğ­raf çek­tir­di.