BERTO, SERTİFİKASINI ALDI

  Geçen yıl çalışmaları tamamlanan ve denetimleri gerçekleştirilen 10. Dönem 39 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 1, 2, 5 ve 7. Dönemden 54 oda/borsa; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Bilim, S...

Özgürses Gazetesi
04:16 -
Abone ol
BERTO, SERTİFİKASINI ALDI

 

Geçen yıl çalışmaları tamamlanan ve denetimleri gerçekleştirilen 10. Dönem 39 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 1, 2, 5 ve 7. Dönemden 54 oda/borsa; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

 

Sertifika alanlar arasında Bergama Ticaret Odası da vardı. Sertifika törenine Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Azam Ziya Güç, Gonca Harman ve Genel Sekreter Gülay Koç katılım gösterdi. TOBB Akredite Oda Sertifikasını, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden Meclis Başkanı Erol Işıldak aldı.

 

TOBB  Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, Bakan Işık’a, OSB’lerdeki taban alanı kısıtlamasının kaldırılması ve kamu ihalelerindeki yerli ürüne getirilen avantaj için teşekkür etti.

 

Hisarcıklıoğlu, bugün kendileri için bir gurur günü olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

 

“191 oda ve borsamız Türkiye’de 5 yıldızlı oda ve borsa kapsamında, yani akredite oldular. 41’i de hatta girmiş durumda. İnşallah kısa sürede bu 41’ine de bu salonda ödülünü vereceğiz. Gururla övüneceğimiz bir camiamız var. 5 yıldızın manası şudur aslında. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra’daki, Paris’teki, Berlin’deki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarla minimum aynı seviyeye gelen 191 oda ve borsamızın başkanları ve tüm çalışanlarını kutluyorum.”