BAŞKAN TAMER KIRAN’DAN GEMİSANDER’E ZİYARET!

Haber: Özgür GÜN İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni (GEMİSANDER) ziyaret etti. Başkan Kıran, gemi geri dönüşüm sektörü hakkında bilgiler aldı, yönetimle is...

Özgürses Gazetesi
10:56 -
Abone ol
BAŞKAN TAMER KIRAN’DAN GEMİSANDER’E ZİYARET!

Haber: Özgür GÜN

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni (GEMİSANDER) ziyaret etti. Başkan Kıran, gemi geri dönüşüm sektörü hakkında bilgiler aldı, yönetimle istişarelerde bulundu.  Kıran’a, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek ve Oda Meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Tamer Kıran’ı karşılayan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları ifade etti: “Sizleri derneğimizde görmekten dolayı duyduğumuz mutluluğu sektörümüz adına belirtmek isterim. Sizlere sektörümüzü kısaca anlatmak ve tanıtmak isteriz. Bununla birlikte sorunlarımızı ve varsa sizlerin merak ettiklerini soruları sektörümüz adına cevaplamak isteriz” dedi.

Toplantı salonun gerçekleşen ziyarette GEMİSANDER Genel Koordinatörü Ersin Çeviker hazırlamış olduğu sine vizyon sunumu ile sektörde yapılan çalışmaları Kıran’a anlattı. Sunum sonrası gemi geri dönüşüm sektörünün önemi değinen Başkan Kıran’an “Gemi Geri Dönüşüm sektörü çok önemli. Dünyada sadece 5 ülkede faal bir şekilde yürütülüyor. Ülkemiz için gerçekten önemli bir sektör. Çok meşakkatli ve zor bir sektör. Çalıştığınız ülkeleri biliyoruz. Zor kişilerle çalışıyorsunuz. Bu sektör ülkelerle iş yapıyorsa ne kadar meşakkatli olduğu ortadadır. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sektörü her geçen daha iyiye ve daha güzele daha sağlıklı ve güvenliğe getirmenizi beklediğimizi belirtmek isteriz” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.