ALİAĞA GENÇLİK SPOR’DA ÇİFTE HEYECAN

Aliağa Gençlik Spor Kulübünün alt yapıda yetiştirdiği genç sporcular, sporda Aliağa farkını ortaya koymaya devam ediyor. Aliağa’da sporun gücünü gösteren bir başarı haberi de katıldıkları her müsabakadan elleri boş dönmeyen Alia...

Özgürses Gazetesi
11:44 -
Abone ol
ALİAĞA GENÇLİK SPOR’DA ÇİFTE HEYECAN

Aliağa Gençlik Spor Kulübünün alt yapıda yetiştirdiği genç sporcular, sporda Aliağa farkını ortaya koymaya devam ediyor. Aliağa’da sporun gücünü gösteren bir başarı haberi de katıldıkları her müsabakadan elleri boş dönmeyen Aliağa Gençlik Spor U-13 futbol takımı ve tekvando takımından geldi. 2013-2014 sezonu U-13 Liginde Play- Off’ lara 16 grup arasından 1. gurubun 1.si olarak çıkan yeşil beyazlılar rakiplerini tek tek yenerek Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil etmeye hak kazanırken Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında  mücadele eden Huriye Berrak Balcı ise Bayanlar 51 kg sıklette ilk 5’e girerek Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.
YEŞİL BEYAZLI U-13’LER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZMİR’İ TEMSİL EDECEK
2013-2014 sezonu U-13 Ligi Play- Off’ larında başarılı olan yeşil beyazlılar finalde karşılaştığı Ödemiş Belediye Spor’u 3-0 mağlup ederek Türkiye finallerinde İzmir’i temsil  edecek 4 amatör, 2 profesyonel toplam 6 takım arasına girmeyi başardı. Müsabaka tarihleri henüz belli olmazken, şampiyonluk hedefleyen U-13’ler Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara şimdiden başladı.
TEKVANDODA HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Öte yandan Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 70 ilden 1900 sporcunun katılımıyla Marmaris’ de gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonasında yarışan Aliağa Gençlik Spor Tekvando Takımı sporcusu Huriye Berrak Balcı da Bayanlar 51 kg sıkletinde 101 kişi içinden ilk 5’e girdi. Tatamide sergilediği başarı ile adından söz ettiren genç sporcu 10 – 11 Haziran 2014 Konya –Selçuk’ ta yapılacak olan Yıldızlar Milli Takım seçmelerine katılacak.  Sporcu, başarılı olması halinde Dünya Şampiyonasında Türkiye’ yi temsil edecek.