ADAY ADAYI GÜNGÖR’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı İzmir ve Aliağa Belediye Meclis üyesi Aliağalı iş adamı Erol Güngör, Aliağa Ticaret Odası’nı (ALTO) ziyaret etti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriy...

Özgürses Gazetesi
12:22 -
Abone ol
ADAY ADAYI GÜNGÖR’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı İzmir ve Aliağa Belediye Meclis üyesi Aliağalı iş adamı Erol Güngör, Aliağa Ticaret Odası’nı (ALTO) ziyaret etti.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Erol Güngör,  odaların çalışmalarına önem verdiklerini, basın ziyaretlerinin ardından ziyaretlerine odalarla devam ettiklerini belirtti. Aliağa’nın sorunlarının çözümü ve bu çözümlerin nasıl hayata geçirileceği konusunda Başkan Ertürk ile istişarelerde bulunan Güngör şunları ifade etti:  “Sanayinin ve ticaretin bel kemiği olan Aliağa’mız da ticaret odasının yeri ve önemi tartışılmaz. Kurulduğu günden bugüne Aliağa’mızın menfaati için gece gündüz demenden çalışan, elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman kaçınmayan Aliağa Ticaret Odası yönetimi yapmış olduğu girişim ve çalışmalarla Aliağa’mıza değer katmaktadır. Şahsım olarak da yıllarca bu kurumun içinde yer almaktan hep onur duydum.” Dedi. Güngör, daha sonra oda çalışanlarıyla bir araya geldi, sohbet etti.
 Ticaret Odası Başkanı Ertürk; Erol Güngör’e, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.