BAŞKAN SAKA’DAN YENİ YIL MESAJI

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Saka mesajında, “Türk halkı olarak büyük bir sınavdan geçtiğimiz 2016 yılını geride bırakıyoruz. Bölgemizde ve düny...

Özgürses Gazetesi
11:10 -
Abone ol
BAŞKAN SAKA’DAN YENİ YIL MESAJI

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Saka mesajında, “Türk halkı olarak büyük bir sınavdan geçtiğimiz 2016 yılını geride bırakıyoruz. Bölgemizde ve dünyada yaşanan, insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2017 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması en büyük dileğimizdir. Millet olarak birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

Başkan Saka açıklamasına şöyle devam etti: “Hep birlikte 2016 yılını geride bırakırken, ümit ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha giriyoruz. Böylesi günlerde bir yandan geçmiş yılın muhasebesi yapılırken, bir yandan da gelecek yeni yılın planları ve hedefleri yapılmakta, umutlarımız tazelenmektedir. Temennimiz 2017 yılının Ülkemiz ve bölgemiz için beklentilerimizin karşılandığı başarılarla dolu bir yıl olmasıdır. Aliağa Ticaret Odası olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, Aliağa’nın ticari, ekonomik her alanda ulusal ve uluslararası tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın gayreti içinde olduk. 2017 yılında da ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar ile ilgili ilçemizi marka kent olma yolunda kalkındırmak ve güçlendirmek en önemli dileğimizdir. 2017’nin 2016’dan daha iyi bir yıl olması için tüm çabamızı göstererek projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu bir yıl dileklerimle, 2017 yılının bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni eder, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım.”