Menemenspor ilk yarıda başarılarıyla göz doldurdu

2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Menemen Belediyespor, sezon boyunca devam eden sakatlıklara rağmen ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlamakla yetinmeyip, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara k...

Özgürses Gazetesi
04:28 -
Abone ol
Menemenspor ilk yarıda başarılarıyla göz doldurdu

2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Menemen Belediyespor, sezon boyunca devam eden sakatlıklara rağmen ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlamakla yetinmeyip, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kaldı.

 

Başarılarıyla göz dolduran sarı lacivertli ekibin yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına Teknik Direktör Suat Kaya’yı renklerine katarak başladığını hatırlatan Menemen Belediyespor Kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ufuk Anık, ligin ilk yarısıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Sezon başında Teknik Direktörümüz Suat Kaya ile iddialı bir kadro oluşturup, sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. Sezon başında sağ bek Mazlum Demir, stoper Gökhan Sinanoğlu, orta saha oyuncumuz Tayfun Aydoğan ve en son kalecimiz Bayram Olgun’un sakatlıkları ile yaşadığımız şanssızlıklar takımımızı etkilese de, bunun üstesinden gelmeyi bildik. Yaşanan şansızlıklara rağmen ilk yarının son sürecinde tırmanışa geçen Menemen Belediyesporumuz, ligin ilk yarsını 34 puanla 3. sırada tamamlayıp, sezonun ilk yarısını hedefine yakın bir noktada tamamladı. 2. yarı hedefimiz, grupta 1. olarak TFF 1. Lig’e yükselmektir.”

 

  1. Lig’de sezonun ilk yarısını başarıyla tamamlayan takımlarından biri olan Menemen Belediyespor’un, bu yıl tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kaldığına da dikkat çeken Ufuk Anık; “Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda guruplara kalan takımımız, 2 maçta 3 puanla ikinci sırada yer alarak kupada başarı ile ilçemizi temsil etmektedir. 22 Aralık Perşembe günü İzmir Atatürk Stadı’nda 20:30’da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımımız, bu maçın rövanşını 29 Aralık Perşembe günü yine saat 20:30’da İstanbul’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacaktır. 3 büyüklerden biri ile karşılaşma onurunu ilçemize yaşatan takımımıza ve ilçemizde spor adına her türlü katkıyı sağlayan Kulübümüzün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız sayın Tahir Şahin’e sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedefimiz her iki maçta Fenerbahçe’yi yenerek guruplardan çıkmaktır” dedi.