FOÇA MASTERLER ALİAĞAGÜCÜ MASTERLER 3 -0

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi(TMVFL) Ege Grubu lideri Foça Masterler, Ege Masterler Federasyonu (EMF) Masterler Ligi 4.ncü Grubunun başarılı takımlarından Aliağagücü ile Yenifoça Sedat Avcı Stadı’nda  karşılaştı. Maçı ev sahi...

Özgürses Gazetesi
03:06 -
Spor,
Abone ol
FOÇA MASTERLER ALİAĞAGÜCÜ MASTERLER 3 -0

Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi(TMVFL) Ege Grubu lideri Foça Masterler, Ege Masterler Federasyonu (EMF) Masterler Ligi 4.ncü Grubunun başarılı takımlarından Aliağagücü ile Yenifoça Sedat Avcı Stadı’nda  karşılaştı. Maçı ev sahibi Foça 3 – 0 kazandı.

Her iki takımın Lig’de bay olduğu haftayı değerlendirmek ve Aliağa Foça dostluğunu pekiştirmek amacıyla oynanan maç futbol adına güzel görüntülere sahne oldu. Futbol için oldukça elverişli bir havada ve güzel bir sahada mücadele eden futbolun delikanlıları zevkli ve çekişmeli bir maça imza attı.

Geçen yıl Aliağa’nın ikinci Masterler takımı olarak kurulan ve ilk maçında da Foça Masterler ile karşılaşarak Masterler dünyasına Merhaba diyen Aliağagücü EMF ligindeki başarısının tesadüfi olmadığını 4 Aralık 2016 Pazar günü saat 15.30’da başlayan müsabakada gösterdi.  Başlama düdüğüyle birlikte Foça kalesinde gol arayan konuk  takım, Foça kalecisi Mehmet Bildiri’ninde başarılı kurtarışlarıyla ağlara giden yolu bulamadı.

Foça Masterler ise olgunlaştırdığı futbolunu sabırla besleyerek gol için uygun zamanı beklemesini bildi. Rakibinin ataklarını karşılayan, rakip kaleye takım oyununun verdiği rahatlık ve özgüvenle giden Foça Masterler ikinci yarıda üç şık golle skoru lehine çevirmeyi başardı. Deniz Kara’nın iki, Ahmet Camcı’nın bir golü maç tabelasına Foça’nın 3- 0’lık galibiyeti olarak yansıdı.

Maç sonrası Foça adına artık bir klasik olan dostluk ve bir daha buluşma dilekleriyle uğurlama görüntüleri  vardı.  Aliağagücü Masterleri komşu Aliağa’ya sporun güzellikleriyle yolcu edildi.

Foça Masterler bir haftası Türkiye Karması (milli takım) arası, diğeri fikstürde bay olması nedeniyle iki hafta ara verdiği ve maç eksiğine rağmen  üç maçta üç galibiyetle lideri olduğu TMVFL Ege Grubu maçlarına önümüzdeki hafta Aliağa’nın diğer takımı Aliağa Masterler  ile kendi sahasında karşılaşarak devam edecek.