Ekiz Yumurta Foça Basketboltakımı Hamdi Ekiz ile birlikte

Renkli görüntülere sahne olan kutlamada , günün ilk sürprizini oyuncularına getirdiği yılbaşı hediyelerini vererek Kulüp Başkanı Hamdi Ekiz yaptı. Altyapı oyuncularıda Başkanları için aldıkları yılbaşı hediyesini ve tüm oyuncu...

Özgürses Gazetesi
05:25 -
Spor,
Abone ol
Ekiz Yumurta Foça Basketboltakımı Hamdi Ekiz ile birlikte

Renkli görüntülere sahne olan kutlamada , günün ilk sürprizini oyuncularına getirdiği yılbaşı hediyelerini vererek Kulüp Başkanı Hamdi Ekiz yaptı.

Altyapı oyuncularıda Başkanları için aldıkları yılbaşı hediyesini ve tüm oyuncuların imzası bulunan yılbaşı kutlama yazısını , Kulüp Başkanları Hamdi Ekiz’e verdiler.

Daha sonra Foça Cadde Pastahanesi’ne Kulüp tarafından özel olarak yaptırılan pastayı kesen oyuncular , yeni yıl dilekleriyle birlikte bu pastaları Kulüp başkanları Hamdi Ekiz’e ve

Antrenör ve Altyapı koordinatörü Kerem Hoca’ya ikram ettiler. Son derece neşeli ve eğlenceli geçen bu kutlamanın ardından , Altyapı oyuncuları Kulüp Başkanları Hamdi Ekiz’e son dereceli çekişmeli ve heyecanlı geçen bir hazırlık maçı yapıp , son 1 yılda gösterdikleri gelişimi izlettirdiler. Başkan Hamdi Ekiz’in atılan sayılardaki alkışları ve tezahüratları oyuncuların gelişimini ortaya serer nitelikteydi.

Ekiz Yumurta Foça Basketbol Kulüp Başkanı Hamdi Ekiz’e , Foçamıza ve Foçamızın gençlerine yaptığı bu hizmet ve yatırımlardan dolayı Foça halkı olarak çok teşekkür ederiz.