METİN YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ!

Aliağa Muhtarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, yeniden dernek başkanlığına seçildi. Aliağa Muhtarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı önceki gün dernek binasında ger...

Özgürses Gazetesi
11:30 -
Abone ol
METİN YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ!

Aliağa Muhtarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yenişakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız, yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Aliağa Muhtarlar Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı önceki gün dernek binasında gerçekleştirildi. Aliağa’nın 31 mahalle muhtarının üye olduğu derneğin kongresine 28 muhtar katıldı. Derneğin 2 yıllık faaliyet raporunu sunan Başkan Metin Yıldız, Aliağa’daki muhtarlar olarak mahallelerindeki işsizliğe çözüm olması açısından en büyük çalışmayı kurumlarla görüşüp istihdam oluşturulması yönünde yaptıklarını belirtti. Dernek üyelerine yönelik yaptıkları faaliyetleri de dile getiren Yıldız, dernek yönetimi olarak tüm siyasi oluşumlara eşit mesafede olduklarını ifade etti. Yıldız, kendisine ve dernek yönetimine bu güne kadar gösterilen destek ve anlayış için de üyelere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, mevcut başkan Metin Yıldız yeniden dernek başkanlığına seçildi. Yapılan seçimin sonunda Aliağa Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimi; Metin Yıldız (Başkan), Selahattin Yıldız (Başkan Yardımcısı), Mehmet Yamaner (Sayman), Sedat Okşar (Sekreter), Ali Dündar (Üye) şeklinde oluştu.