DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TOSUN’UN DAN HIRSIZLIK OLAYINA VE HIRSIZLARIN TUTUKLANMASINA DAİR AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz Cuma günü (30 Haziran 2017) Dikili Belediyesi Hizmet Binasına hırsızlık için giren, odalardan evrak, laptop ve tablet çalan zanlılar Dikili İlçe Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin özverili çalışmaları sonrasında İstanbul’...

Özgürses Gazetesi
09:59 -
Abone ol
DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TOSUN’UN DAN  HIRSIZLIK OLAYINA VE HIRSIZLARIN TUTUKLANMASINA DAİR AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz Cuma günü (30 Haziran 2017) Dikili Belediyesi Hizmet Binasına hırsızlık için giren, odalardan evrak, laptop ve tablet çalan zanlılar Dikili İlçe Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin özverili çalışmaları sonrasında İstanbul’da yakalınmış, ardından da gerekli işlemlerin yapılması için Dikili ilçemize getirilmişti.

Belediye hizmet binamızdan evrak, laptop ve tablet çalan zanlılardan İstanbul ilinde ikamet eden Ümit B. ile İkram A.ve E.H’nin bugün  Dikili Adliyesi’nde Nöbetçi Mahkemeye çıkarıldığını ve zanlılardan  Ümit B. ile İkram A’nın nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığını olaya iştirak eden üçüncü şahıs E.H’nin ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Soruşturmanın devam ettiği bu süreçte olayın tüm boyutlarının ortaya çıkacağına inandığımızı içtenlikle belirtiyorum. Ayrıca şu aşamada zanlıların ilk ifadelerine ilişkin her hangi bir bilgi elimizde olmadığından konuyla ilgili sağlıklı bir açıklama yapma olanağımız da bulunmamaktadır.  Belediyemizin avukatının devam eden süreçte dosya üzerinde yapacağı inceleme ve duruşma aşamasında elde edeceğimiz bilgiler sonrasında detaylı açıklamamız tüm kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Belediye binamızda gerçekleşen bu olayın kısa zamanda aydınlatılmasında büyük emekler veren Dikili İlçe Asayiş Büro Amirliği ekiplerine, adliye görevlilerine ve belediye çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.