Pegasus ile İş Seyahati Planlamanın Avantajları

Mesleği gereği sürekli iş seyahatine çıkanlar, hızlı ve konforlu olması açısından havayolu ile seyahati tercih eder. Ancak kimi zaman son dakika belirlenen toplantılara yetişmek için kampanyalı uçak bileti bulmak pek mümkün olmaz. Pegas...

Özgürses Gazetesi
03:21 -
Abone ol
Pegasus ile İş Seyahati Planlamanın Avantajları

Mesleği gereği sürekli iş seyahatine çıkanlar, hızlı ve konforlu olması açısından havayolu ile seyahati tercih eder. Ancak kimi zaman son dakika belirlenen toplantılara yetişmek için kampanyalı uçak bileti bulmak pek mümkün olmaz. Pegasus, misafirlerine akıllı uçuş paketleri hazırlayarak, bütçelerine ve alışkanlıklarına göre şekillendirebilecekleri hizmetler sunuyor. 

Ayrıcalıklı ve avantajlı Pegasus hizmetlerinin ayrıntıları ise şöyle;

Uçak Bileti Alma, Otel Rezervasyonu ve Araç Kiralama Hizmetlerine Tek Adresten Ulaş!

Pegasus, misafirlerine planlı ya da plansız iş seyahatlerinde online uçak bileti alma konusunda hızlı ve güvenli işlem yapma olanağı sağlamanın yanı sıra tek bir adresten otel rezervasyonu ve araç kiralama işlemlerini de online olarak gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Yurt içi ve yurt dışı iş seyahati fark etmeksizin en uygun uçak biletleri fırsatlarından yararlandıktan sonra flypgs.com sitesi üzerinden karşılarına çıkacak binlerce oda seçeneği arasından otel rezervasyonunu da gerçekleştirebilirler. 1500’ü aşkın tedarikçiden temin edilen kiralık araçlar ile de iş seyahatinde gittikleri şehirde ulaşım sorununu da çözebilirler. 

 

Ekipman ve Aletlerini Yanında Taşıma Kolaylığı

Mesleğini icra ederken kullanması gereken ekipman ve aletleri yanında taşımak isteyenler, Özel Hizmet ve Ekipman Taşıma Hizmetleri sunan Pegasus sayesinde müzik aletleri, spor ekipmanları gibi birçok cihazı bagaj kısmında taşıma imkanı buluyor. 

 

Akıllı Uçuş Paketleri

Pegasus misafirlerine yurt içi veya yurt dışı iş seyahatlerinde tercih edebilecekleri 4 farklı uçuş paketi sunuyor. Farklı içeriklere sahip paketler sayesinde misafirler, uçuşlarını istedikleri özelliklerle şekillendirebiliyor.

Pegasus’un misafirlerine sunduğu paketlerin özellikleri; 

1) Günübirlik, hafif bir seyahat planlayanlara uygun Süper Eko Paket bulunmaktadır. Evraklarını, bilgisayarını koyduğu tek çanta ile seyahat etmeyi planlayanlar için bir adet bagaj imkanı sunan pakette bagaj ağırlığı 8 kilogramı geçmemelidir. BolPuan kazanılan bu uçuşta kazanılan puanlar sonraki uçuşlarda indirim olarak veya bedava uçuş olarak kullanılabilir. 

2) Eko Paket içeriğinde ise 8 kg kabin bagajına ek olarak yurt içi uçuşlarında 15 kg, yurt dışı uçuşlarında 20 kg, bagaj hakkı sunulmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerle ihtiyaca uygun bir uçuş şekillendirilebilir. BolPuan kazanılan bu uçuşta kazanılan puanlar sonraki uçuşlarda indirim olarak veya bedava uçuş olarak kullanılabilir. 

3) Uzun yolculuklar için ise Avantaj Paket tercih edilebilir. Avantaj Paket içeriğinde; 8 kg kabin bagajı, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında 20 kg bagaj hakkı, seyahat etmek istediği koltuğu seçme ve Pegasus Cafe’nin lezzetli sandviçlerini tatma hizmetleri bulunmaktadır. BolPuan kazanılan bu uçuşta kazanılan puanlar sonraki uçuşlarda indirim olarak veya bedava uçuş olarak kullanılabilir. 

4) Ekstra konforlu ve esnek bir seyahat isteyenler ise Business Flex Paket tercih edebilirler. 12kg kabin bagajı, yurtiçi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı, XL koltuk (ekstra diz mesafesi) seçme ayrıcalığı, bir kereye mahsus cezasız bilet değiştirme ve iptal hakkı bu paketin sunduğu avantajlardır. Her uçuşunuzda olduğu gibi bu pakette de sonraki uçuşlarında bedava veya indirimli uçma fırsatı sunan BolPuan kazanılmaktadır.

 

Ücretsiz Bilet İptali ve İade

Planlanan iş seyahati iptal olduğunda ucuz uçak bileti kampanyasından alınan biletler, 24 saat içerisinde kesintisiz şekilde iptal edilebilir, paranın tamamı iade alınabilir.

Pegasus internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden alınan biletlerde değişiklik ve iptal işlemi gerçekleştirme durumunda, bu değişiklik ve iptal işleminde hizmet bedeli uygulanmama ve paranın %100 iade edilmesi şartları ise şöyle;

a) Bilet alınan tarifeli uçuşun kalkış saatine 24 saat veya daha az süre kaldığında, yapılan değişiklik ve iptal işleminin biletleme anından itibaren 30 dakika içerisinde gerçekleştirilmesi gerekir.

b) Bilet alınan tarifeli uçuşun kalkış saatine 24 saat ile 72 saat süre kaldığında, yapılan değişiklik ve iptal işleminin biletleme anından itibaren 60 dakika içerisinde gerçekleştirilmesi gerekir.

 

c) Bilet alınan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre kaldığında, yapılan değişiklik ve iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi gerekir.