ALTO’DAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) yasal değişikliklerin getirdiği zorunluluklar kapsamında üyelerini bilgilendirmeye ve gereklilikleri yerine getirme noktasında çalışmalarına devam ediyor. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Tehlikeli Yük Taşımac...

Özgürses Gazetesi
06:25 -
Abone ol
ALTO’DAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) yasal değişikliklerin getirdiği zorunluluklar kapsamında üyelerini bilgilendirmeye ve gereklilikleri yerine getirme noktasında çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Tehlikeli Yük Taşımacıları Eğitmenleri ve Danışmanları Derneği (TEYTED) işbirliğinde 5 Mayıs Cuma günü saat 14.30-17.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda “Tehlikeli Maddelerin Denizyolu – Demiryolu – Karayolu ve/veya Kombine Taşımacılığındaki Yasal Zorunluluklar Bilgilendirme Semineri” gerçekleşecek.

Liman ve liman ile ilgili işletmeler, acenteler, freightforwarder (nakliye şirketi), demiryolu yük istasyonları, patlayıcı madde, benzin, motorin, LPG vb. petrol ürünleri, boya, kimya, taşımacılık, lojistik, enerji, otomotiv, ambalaj, demir çelik, madencilik, tarım ürünleri, deri, ilaç, kozmetik, tekstil, katı atık bertaraf tesisler vb. sektörlerini ilgilendiren toplantıda, yasal mevzuatlar ve 1.1.2018 itibariyle başlayacak zorunluluklar, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi (TMFB) ve Tehlikeli Madde Danışmanlığı (TMGD) zorunlulukları, mevzuat gereklilikleri- uygulamaları, bakanlık yol kenarı ve işletme denetimleri- cezalar gibi konulara değinilecek, katılımcıların soruları cevaplanacak.