6.VETERAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye'nin ilk ve tek veteran basketbol turnuvası olma özelliğini taşıyan Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası başlıyor. Liglerin efsane oyuncularının yer aldığı, yurtiçi ve yurtdışından veteran basketbolcuların ter dö...

Özgürses Gazetesi
02:27 -
Abone ol
6.VETERAN BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye’nin ilk ve tek veteran basketbol turnuvası olma özelliğini taşıyan Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası başlıyor.

Liglerin efsane oyuncularının yer aldığı, yurtiçi ve yurtdışından veteran basketbolcuların ter döktüğü 6. Veteran Basketbol Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yılda basketbol severleri Bergama’da bir araya getirecek.

Bu yıl altıncı kez düzenlenecek ve basketbola emek vermiş çok sayıda efsane ismin Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu’nda kıyasıya mücadele edeceği turnuva 26-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Turnuvada 40 yaş üstü erkek, 45 yaş üstü erkek ve 35 yaş üstü kadın kategorilerinde toplamda 24 takım mücadele edecek.

Bergama’nın sporun ve sporcunun kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Basketbola gönül vermiş ve yıllarca emek vermiş sporcuların buluştuğu ve kıyasıya mücadele ettiği bu turnuvada katılımın her geçen yıl artması bizleri de mutlu ediyor. Eminim ki her yıl olduğu gibi bu yılda basketbolun o heyecanını ve inanılmaz mücadelesini bizlere yaşatacaklar. Katılım gösteren ve turnuvada  emeği olan herkese teşekkür ediyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.