İZPEK İnşaat, Aliağa Spor FK’ya Sponsor Oldu

İzmir’in ileri gelen inşaat firmalarından İZPEK İnşaat, Aliağa Spor FK Futbol takımına sponsor oldu. İZPEK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek ile Aliağa Spor FK Futbol takımı arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. İşad...

Özgürses Gazetesi
06:31 -
Abone ol
İZPEK İnşaat, Aliağa Spor FK’ya Sponsor Oldu

İzmir’in ileri gelen inşaat firmalarından İZPEK İnşaat, Aliağa Spor FK Futbol takımına sponsor oldu.

İZPEK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek ile Aliağa Spor FK Futbol takımı arasında sponsorluk anlaşması imzaladı. İşadamı Özay İpek’e 10 numaralı forma hediye edildi.

2017-2018 Futbol sezonunda mücadele edecek olan Aliağa Spor FK Futbol takımı ile İZPEK İnşaatı Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek’e arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İZPEK İnşaat 2017-2018 futbol sezonunda Aliağa Spor FK Futbol takımının göğüs reklamı sponsoru oldu.

Aliağa Spor FK Futbol takımının şampiyonluk kazanması için sponsor olduklarını söyleyen iş adamı Özay  İpek, “ İZPEK İnşaat olarak Aliağa’da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şirket prensibimiz olarak sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. İş yaptığımız sahalarda spora, sanata, eğitime destek vermeye önem gösteriyoruz. Bu anlamda da Aliağa Sporun da profesyonel liglere dönmesiyle ilgili  İZPEK inşaat olarak elimizden gelen katkıyı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda 2017-2018 sezonu için Aliağa spora sponsor olduk. Başarılarının devamını dileyerek,  şampiyon olmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Aliağa Spor FK Futbol takımının İdari Menajeri Bilal Özkurt, İZPEK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Özkurt” Öncelikle İZPEK Yönetim Kurulu Başkanımız Özay İpek’e teşekkür ederiz. Aliağa Spora desteklerinden dolayı bizi çok memnun etti. Aliağa’da iş yapan diğer iş adamlarımıza umarım örnek olur. Aliağa Sporu layık olduğu yere inşallah el birliğiyle getiririz diye düşünüyorum. Bu konuda bize öncellik tanıdığı için, öncü olduğu için değerli iş adamımıza teşekkür ederiz. İnşallah hayırlı bir sezon geçirip, şampiyon olup, hem Aliağa’mıza hem de bize maddi manevi destek veren iş adamlarımıza gereken ilgi alakayı gösterdikleri için  teşekkür ederiz” dedi.