BERGAMA KERMESİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ

81. Uluslararası Bergama Kermesi’nin ikinci günü birbirinden güzel etkinliklerle devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Halk Oyunları Gösterileri ile başlayan etkinlikler Şef Mahir Yazıcı’nın yönettiği Bergama Gündoğdu ve BEFEM’i...

Özgürses Gazetesi
02:57 -
Abone ol
BERGAMA KERMESİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ

81. Uluslararası Bergama Kermesi’nin ikinci günü birbirinden güzel etkinliklerle devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Halk Oyunları Gösterileri ile başlayan etkinlikler Şef Mahir Yazıcı’nın yönettiği Bergama Gündoğdu ve BEFEM’in Türk Halk Müziği konseri ile devam etti. Bergama Kültür Merkezi’nde Şef Oğuz Özvardar yönetimindeki Bergama Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu ise Türk Sanat müziğinin gözde eserlerini seslendirerek izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı. Tarihi Asklepion Antik Tiyatro’da Bergama’nın efsane grubu Çılgınlar Orkestrası’nın sevenleriyle buluştuğu gecede Türk Halk müziğinin sevilen sanatçısı Hüseyin Turan Cumhuriyet Meydanı’ndaki konserde türküleri ile Bergamalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

YILDIZLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bergama Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen İlkokullar arası Futbol Ligi “Lig Bergama” ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. En centilmen takım, en yardımsever takım, en çevreci takım gibi farklı kategorilerde ödüllerin verildiği ve kazananların ödüllendirildiği törende genç yetenekler Bergamalıları gururlandırdı.