ALP OĞUZ LİSESİ’NDEN GELENEKSEL LOKMA ŞENLİĞİ

İzmir’in Aliağa ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Alp Oğuz Anadolu Lisesi, bahar etkinlikleri kapsamında ‘Lokma Şenliği’ düzenledi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Lokma Şenliği’ne öğretmen ve öğre...

Özgürses Gazetesi
10:10 -
Abone ol
ALP OĞUZ LİSESİ’NDEN GELENEKSEL LOKMA ŞENLİĞİ

İzmir’in Aliağa ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Alp Oğuz Anadolu Lisesi, bahar etkinlikleri kapsamında ‘Lokma Şenliği’ düzenledi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Lokma Şenliği’ne öğretmen ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Çeşitli etkinliklerle öğrencilerin doyasıya eğlendiği şenliğe bu yıl Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’da davetli olarak katıldı. Lokma almak için uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler ile birlikte sıraya giren Başkan Serkan Acar, öğrencilerle bol bol sohbet etti.

Lise müdürlüğü tarafından okul bahçesinde gerçekleştirilen; sandalye kapmaca, voleybol maçı, halat çekme, üç sayı ve çuval yarışmalarında öğrenciler doyasıya eğlendi. Karaoke, taklit ve dans gösterileri de etkinliğe renk kattı. Gün boyu süren yarışmalarla öğrenciler hem keyifli bir gün geçirdi hem de bütün yılın yorgunluğunu attı.Yarışmaların yanı sıra öğrencilere lokma ve kahvaltılık ikramı da yapıldı.

Programın sonunda Namık Kaça ve öğrencileri, sahneledikleri canlı müzik performansı ile öğrencilere müzik ziyafeti sundu.