Polis Teşkilatını Taziye Ziyareti

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç İstanbul’da şehit olan polislere başsağlığı dilemek için Kınık İlçe Emniyet Müdürü ve Bergama İlçe Emniy...

Özgürses Gazetesi
10:44 -
Abone ol
Polis Teşkilatını Taziye Ziyareti

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç İstanbul’da şehit olan polislere başsağlığı dilemek için Kınık İlçe Emniyet Müdürü ve Bergama İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Olgun’u makamında ziyaret etti.

 

“Ülkemizi bölmeye çalışan hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklar” diyen Olgun sözlerine şöyle devam etti: “Hiçbir eylemin bizleri zayıflatmasına izin vermeyeceğiz, teşkilat olarak çok daha güçlenmiş olarak görevimizi icra edeceğiz. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmak için hain saldırılar yapanların amaçları asla gerçekliğe ulaşmayacak” dedi.

 

 

Polis teşkilatımız ve ordumuz ülkemizin olmazsa olmaz önemli iki kurumu” diyen Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper: “Sizler sayesinde bizler bu ülkede rahatça yaşayabiliyoruz. Bizlere bu güvenli ortamı oluşturmak için gösterdiğiniz üstün çabalardan dolayı sizlere kurumum ve üyelerim adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İstanbul’da gerçekleşen hain saldırıda acı kayıplarımız oldu, başınız ve başımız soğulsun. Sizlerin de dediği gibi hiçbir propaganda ülkemizin duruşunu ve bütünlüğünü bozamayacak. Bizlerin daima siz güvenlik güçlerimizin arkasında oluğumuzu bilmenizi istiyorum. Umarım buna benzer bir olay bir daha yaşanmaz” dedi.