AĞAPARK YENİ SEZONDA DA SİZLERİ BEKLİYOR

BİRLİK KARTLAR YENİLENİYOR Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da ziyaretçi akınına uğraması beklenen Ağapark Plaj Sosyal Tesisleri’ne giriş için kullanılan Birlik Kartlarının yenileme işlemleri başladı. Birlik Kart sahi...

Özgürses Gazetesi
12:42 -
Abone ol
AĞAPARK YENİ SEZONDA DA SİZLERİ BEKLİYOR

BİRLİK KARTLAR YENİLENİYOR

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da ziyaretçi akınına uğraması beklenen Ağapark Plaj Sosyal Tesisleri’ne giriş için kullanılan Birlik Kartlarının yenileme işlemleri başladı.

Birlik Kart sahibi olmak isteyen veya geçen sezondan kartı olan vatandaşlar Ağapark Plaj Sosyal Tesisleri’nde bulunan müracaat noktasından kartlarını yenileyebilir. Kartların ücreti 1 kişi için 25 TL olarak belirlendi. Kişiye özel tanımlanacak olan kartlar, yıl boyunca kullanılabilecek. Kartı olmayan vatandaşlar için giriş bedeli kişi başı 10 TL olacak. Giriş kartına sahip vatandaşlar, Ağapark’ın sunmuş olduğu olanaklardan yıl boyunca faydalanabilecek.

Mavi bayraklı plajı, yürüyüş parkurları, spor sahaları, piknik alanları, çocuk yüzme havuzu, otoparkı, can kurtaran hizmeti, sağlık odası, bebek bakım odaları ve modern yaşam alanları ile komplike bir tesis olan Ağapark Plaj Sosyal Tesisleri yeni sezonda da binlerce Aliağalıyı ağırlayacak. 170 dönümlük alanı ile bölgenin en büyük sosyal yaşam alanlarından biri olan ve beş yıldızlı otellerin plajlarını aratmayan Ağapark plaj sosyal tesisleri, Aliağalıların olduğu kadar bölge insanının da kısa sürede gözdesi haline geldi.