HEYDAR ALİYEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDEN ESGROUP’A ANLAMLI ZİYARET

Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi heyeti, yapılan yardımlar ve destekleri için Es Group’a ziyarette bulundu. Es Group’un okula hediye ettiği 15 Temmuz Şehitleri panolarına ve 18 Mart etkinliklerine yapılan desteğe teşekkür e...

Özgürses Gazetesi
05:28 -
Abone ol
HEYDAR ALİYEV TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDEN ESGROUP’A ANLAMLI ZİYARET

Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi heyeti, yapılan yardımlar ve destekleri için Es Group’a ziyarette bulundu.

Es Group’un okula hediye ettiği 15 Temmuz Şehitleri panolarına ve 18 Mart etkinliklerine yapılan desteğe teşekkür etmek amacıyla hazırlanan plaket, Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı, Müdür Yardımcısı Efsun Gürver, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Afet Ülke Çarboğa, Deniz Mengüloğlu, Bilge Battal ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özgür Yılmaz tarafından Es Group Ege Bölge İdari İşler Müdürü Nurettin Okçu ve Es Group Ege Bölge Satın alma Müdürü İsmail Hatipoğlu’na makamında takdim edildi.

Okul Müdürü Mehmet Sıtkı Arı, ziyaretin ardından gördükleri destekten çok mutlu olduklarını belirtirken eğitime verilen bu tür destekler sayesinde hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin motivasyonunun önemli ölçüde arttığınısöyledi.

Artan istihdamıyla birlikte her zaman öğrenen, gelişen ve bilinçlendiren bir iş kültürünü benimsediklerini belirten ES Group Ege Bölge İdari İşler Müdürü Nurettin Okçu, çocukların eğitimine verdikleri katkının Es Group olarak kendilerini bir hayli gururlandırdığını, daha aydınlık ve güçlü bir ülkenin mimarı olacak gençlerin her zaman arkalarında olacaklarını ifade ederken yardım ve desteklere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.