ES GROUP’A ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI HEDİYE.

Es Group bir süre önce, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerekKahramanmaraş’dakiKavşut İlköğretim Okuluve Altınova Çiçek Ortaokulu/İlkokulu’na gönüllülerden toplanılankitap, kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıya...

Özgürses Gazetesi
02:42 -
Abone ol
ES GROUP’A ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI HEDİYE.

Es Group bir süre önce, “Çocuklara Yepyeni Hikâyeler Götürüyoruz!” diyerekKahramanmaraş’dakiKavşut İlköğretim Okuluve Altınova Çiçek Ortaokulu/İlkokulu’na gönüllülerden toplanılankitap, kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıyafet bağışı gerçekleştirmişti.

Toplanan yardımları çalışanlarıyla giderek bizzat okullara teslim eden Es Group’ta, bugün gelen mektup ve resimlerle duygusal anlar yaşandı. Kitap bağışı kampanyası kapsamında, Es Group tarafından yardım götürülen Kavşut İlköğretim Okulu ve Altınova Çiçek Ortaöğretim/İlköğretim Okulu öğrencilerinin teşekkürlerini ilettikleri mektup ve resimler Es Group çalışanları arasında mutlulukla karşılandı.

Ülkenin geleceği için eğitime verilen desteğin çok önemli olduğunu, öğrencilerden gelen mektup ve resimlerin kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Es Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak sözlerini noktaladı.