TOBB EGE BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN SAKA EGE BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı. Toplantıya Ege Böl...

Özgürses Gazetesi
01:19 -
Abone ol
TOBB EGE BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN SAKA EGE BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı.

Toplantıya Ege Bölgesi’ndeki Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri katıldı.

Toplantıya Aliağa’dan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ve Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Ertürk katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemi üzerinde duran TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB’un oda ve borsaların üyeleri için pek çok önemli işe imza attığını, ancak bunların yeterince bilinmediğini vurguladı. Hisarcıklıoğlu, girişimcilerin iş dünyasının gücünü ve dinamizmini artırabilmek için ortaya konulan imkanların ve yapılan icraatların tüm üyelere duyurulması gerektiğini belirtti.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken,  Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bölge ve üye sorunlarını aktardı. Hisarcıklıoğlu’da üye sorunlarıyla ilgili devletin ilgili mercileriyle sürekli diyalog halinde olduklarını, çözümlere ilişkin her türlü gayreti göstereceklerini ifade etti.