BAŞKAN HÜSEYİN EKREN’DEN ESNAF ZİYARETİ!

Yarın saat: 11.00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesi oda başkanlığına aday olan Hüseyin Ekren Aliağa esnafını ziyaret ederek genel kurul yarışında desteklerini...

Özgürses Gazetesi
09:57 -
Abone ol
BAŞKAN HÜSEYİN EKREN’DEN ESNAF ZİYARETİ!

Yarın saat: 11.00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesi oda başkanlığına aday olan Hüseyin Ekren Aliağa esnafını ziyaret ederek genel kurul yarışında desteklerini esirgememelerini istedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekren ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Caddesi’nden başlattıkları ziyaretlerinde tek tek esnaflarla tokalaşarak, Pazar günkü Genel Kurul’a katılım çağrısında bulundu. Yeniden aday olan Hüseyin Ekren, “ Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle esnafımıza önümüzdeki dönem de hizmet sunabilmek için rızalarını almak istedik. Esnafımızdan temennimiz öncelikle genel kurula katılım göstermeleri ve demokrasinin gereği olan seçimde oylarını kullanmaları yönündedir.” dedi. İzmir Caddesi’yle başlayan ziyaretlerini Fevzi Paşa Caddesi ve İstiklal Caddesi boyunca yer alan esnaflarla tokalaşarak sürdüren Başkan Ekren ve beraberindekiler, seçimlere katılım için çağrıda bulunarak huzurlu bir seçim geçirmeyi diledi.