ALTO’DAN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarakÖzel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile protokol imzaladı. Aliağa Ticaret Odası ile Özel Aliağa Fen Bilimleri Okullarıaras...

Özgürses Gazetesi
10:42 -
Abone ol
ALTO’DAN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarakÖzel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile protokol imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası ile Özel Aliağa Fen Bilimleri Okullarıarasında imzalanan protokol çerçevesinde ALTO’ya özel indirim yapılacak.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ile Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Müdürü Hakan Şahbaz’ın imzaladığı protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları’na yaptıracakları yeni kayıtlar için 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemlerine ait güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirim uygulanacak. Eğitim ücreti indirimine ek olarak ise yüzde 5 oranında kardeş indirimive peşin ödemede kurum indiriminin yanında ayrıca yüzde 5 indirim yapılacak. Bununla birlikte protokol kapsamında 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine de kurum indirimi dışında özel indirimler uygulanacak ve Fen Bilimleri Yayınlarından ücretsiz olarak yararlanılacak.

İmza töreninde konuşan ALTO Başkanı Adnan Sakaüyelerinin işlerini geliştirmeleri için yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına dönük çalışmalar yaptıklarını da söyledi. Başkan Saka, “Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz kayıtlarda fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz. Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmeleri ve ileriye daha emin adımlar atmaları üzerinde önemle durduğumuz bir konu.  İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum” dedi.