Başkan ŞAHİN; Belediye Ailesi’nin Yeni Yılını Kutladı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ‘Ailem’ dediği Menemen Belediyesi’nin işçi ve memur çalışanlarıyla bir araya gelerek, çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutladı.   2016 yılının son mesai günü bitiminde Menemen B...

Özgürses Gazetesi
11:04 -
Abone ol
Başkan ŞAHİN; Belediye Ailesi’nin Yeni Yılını Kutladı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ‘Ailem’ dediği Menemen Belediyesi’nin işçi ve memur çalışanlarıyla bir araya gelerek, çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutladı.

 

2016 yılının son mesai günü bitiminde Menemen Belediye Düğün Salonu’nda çalışma arkadaşları ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiği personeliyle tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı.

 

Başkan ŞAHİN; “Benim iki Ailem var”

Yeni yıl tebriki amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Menemen Belediye Ailesi’nin yoğun ilgisinden çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin; “Hem yasal olarak hem de duygusal olarak bağlı olduğumuz bir ailemiz var. Duygusal olarak bağlı olduğumuz bir ailemizin yanında da ekmeğimizi çıkardığımız bir ailemiz bu kurum. Bunu iyi algılayabilmek, iyi anlatabilmek sadece benim değil, hepimizin görevi. 18 yıldan bu tarafa ısrarla ‘Benim iki ailem var’ diyorum. Bu söylemlerimiz bütün İzmir’de, Türkiye’de ses bulmaya başladı. Artık İzmir’deki Belediye Başkanları ‘Belediye Ailesi’ demeye başladı. Bu beni çok mutlu ediyor, gururlandırıyor. Biz bu birlikteliği çok kolay yakalamadık. Çok kolay yakalamadığımız şeyi de çok kolay bırakmayacağız. Bu güzel fotoğrafı veren herkese şahsım ve Belediye Ailesi adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Daha da iyi işler yapacağız”

İzmir’in ilk doğal göl parkı olan “Gölpark Menemen” gibi 170 dönümlük örnek bir rekreasyon alanını 2016 yılı içerisinde Menemen Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla hizmete açtığını hatırlatan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, cesur kararlar alarak Menemen’e hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyerek; “18 yıldır bu kurumumuzun başında hep birlikte bu ilçeye hizmet etmeye, katkı koymaya çalışıyoruz. Birçok şey yapmışız ki insanlarımız Menemen Belediye Ailesi’ni dışarıda kabul etmiş. Demek ki bir takım iyi işler yapmışız. Daha da iyi işler yapacağız, cesaretli yönetimimiz yansıyor her yere. Eğer korkak olursak hiçbir şey yapamayız. En son yine ‘Belediye Dershaneleri kapatılacak’ dendi. İzmir, bütün dershaneleri kapattı ama Menemen Belediyesi Dershanesi’ni kapatmadı. Yönetimimizin bakış açısı bu. Biz daha çok dershaneler açacağız, ikinci dershane de yolda. Çünkü bu milletin eğitime ihtiyacı var” dedi.

 

“Atatürkçü Düşünce, Menemen Belediye burçlarından inmeyecek..!”

Öğrenmeye her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin, “Birçok insanımızdan birçok şeyler öğrendim ben. Öğrenmekten çekinmeyin. Eğer ben bugün sizler sayesinde Tahir Şahin isem, hep öğrenmeye, bilgi almaya açık oldum. Sizin de birbirinizden, dışarıdaki hemşerilerimizden mutlaka alabileceğiniz bilgiler vardır. Eğer bu bilgileri alırsak, bizim anlayışımız, çağdaş, Atatürkçü, Atatürk ilkelerine, Atatürkçü düşünceye bağlı anlayışta Menemen Belediyesi’nin burçlarından Atatürkçü anlayış hiçbir zaman inmez, inmeyecektir de…” diye konuştu.

Ülkemizde başta terör olayları olmak üzere pek çok olumsuzluğun yaşandığı 2016 yılı her ne kadar kötü geçtiyse de, 2017 yılının çok daha iyi geçeceğine yürekten inandığını söyleyen Başkan Şahin’in son sözleri; “Önce sizlerin, ailenizin ve tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyorum. Birincisi sağlık, ikincisi huzur, Allah bir de kuru fasulyeyi masamızdan eksik etmesin diliyorum” oldu.