Başkan Saka’dan Yeni Yıl Mesajı

-ALTO 2014 yılını gözden geçirdi Aliağa Ticaret Odası tarafından Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları çerçevesinde her yıl birimlerin bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı, Aliağa Ti...

Özgürses Gazetesi
05:26 -
Abone ol
Başkan Saka’dan Yeni Yıl Mesajı

-ALTO 2014 yılını gözden geçirdi

Aliağa Ticaret Odası tarafından Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları çerçevesinde her yıl birimlerin bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, birimlerin 2014 yılında ortaya koydukları hedefler ve bu hedeflerin gerçekleşme oranları ile faaliyetleri masaya yatırılırken 2015 yılına ait hedefler ise gözden geçirildi.

Toplantıda, Aliağa Ticaret Odasına bağlı tüm birimlerin çalışmalarıyla ilgili koydukları hedefler ve bu hedeflere ait gerçekleşme oranlarının yanı sıra, faaliyetler ve stratejik hedefler masaya yatırıldı. Birim sorumluları yapılan çalışmaları, bir yıllık hedeflerinin gerçekleşme oranlarını Başkan Saka ve Meclis Üyelerine slayt eşliğinde anlattı.

2014 Yılı Masaya Yatırıldı 2015 Yılı Hedefleri Gözden Geçirildi

Programın açış konuşmasını yapan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Gelecek için yönetim anlayışımız çerçevesinde kendimizi sürekli olarak yenileyip geliştirebilmemiz için takım ruhu ile hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Saka, “Gerek üyelerimize gerek Aliağa’mıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına güler yüzlü, çalışkan, donanımlı, çözüm odaklı, kendisini ve odasını dünyadaki eğilimlere adapte etmeye çalışan personelimizle takım ruhu içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Başkan Saka’dan Yeni Yıl Mesajı

Aliağa Ticaret Odası olarak 2015 yılında da üye odaklı ve kaliteli hizmet politikasıyla faaliyetlerinin artan bir ivme ile devam edeceğini belirten Saka, “2014 yılını bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturan etkin ve verimli faaliyetlerle geride bıraktık. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlara yönelik tüm projelerin gerçekleştirilerek, ilçemiz için marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlenmesi yeni yıldaki en önemli dileğimizdir. 2015 yılının da bölgemiz için daha iyi bir yıl olması için tüm çabamızı gösterecek ve hedeflere yönelik sağlam adımlarla projelerimizi sürdüreceğiz. Mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu bir yıl dileklerimle, 2015 yılının bölgemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

Toplantı sonunda, 2015 hedefleri, stratejik hedefler, iyileştirmeye açık alanlar ile kurumun üye beklentilerinin alınması ve geri bildirimiyle ilgili kararlar alınırken sistem üzerinde de iyileştirmeler yapılacağı ve birim performanslarının ölçüleceğinin altı çizildi.