GELECEĞİN YILDIZLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Bergama Belediyesi Futbol Akademisi’nin çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için başlattığı Yaz Dönemi Futbol Okulu’nu başarıyla tamamlayan minik futbolculara düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Bergama Belediye...

Özgürses Gazetesi
08:26 -
Abone ol
GELECEĞİN YILDIZLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Bergama Belediyesi Futbol Akademisi’nin çocukların yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için başlattığı Yaz Dönemi Futbol Okulu’nu başarıyla tamamlayan minik futbolculara düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bergama Belediyesi Futbol Akademi Tesisleri’nde düzenlenen törende genç yetenekler sertifikalarını Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri ve Futbol Akademisi’nde görev yapan hocalarının elinden aldı. Törende minik yıldızları aileleri de yalnız bırakmadı.

Sertifika töreninde konuşa Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Yaz dönemini başarıyla tamamlayan tüm minik sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bizler Bergama’da sporu çok önemsiyoruz. Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanımızı ziyaret ettim. Bergamamıza yeni tesisler yeni alanlar kazandırabilmek için bazı görüşmeler yaptım. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzel statlar ve daha güzel spor tesisleri Bergama’ya kazandıracağız. Ve Bergama’da başarılı bir çok sporcumuzu inşallah, Türkiye’ye, Avrupa’ya ve dünyaya tanıtacağız. Tüm genç ve minik yıldızlarımıza ve ailelerine bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.