Kınık’ın başarılı gençlerinden Başkan Doğruer’e teşekkür mesajı

Kınık ilçesinde LYS sınavına Kınık SAYEM’de hazırlanan öğrenciler Türkiye genelinde sıralamaya girerek ilçenin yüzünü güldürdü. Dereceye giren öğrenciler Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve İlçe Kaymakamı Abdurrahm...

Özgürses Gazetesi
09:59 -
Abone ol
Kınık’ın başarılı gençlerinden Başkan Doğruer’e teşekkür mesajı

Kınık ilçesinde LYS sınavına Kınık SAYEM’de hazırlanan öğrenciler Türkiye genelinde sıralamaya girerek ilçenin yüzünü güldürdü.
Dereceye giren öğrenciler Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve İlçe Kaymakamı Abdurrahman Çelebi’ye teşekkür mesajı yayınladılar.
Kınık Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçen Kınık SAYEM, eğitim hayatına devam eden ve mezun öğrencilerin sınavlarda en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.
Başkan Doğruer öğrencilerin başarılarından gurur duyduğunu belirterek “SAYEM’de sınava hazırlanan kardeşlerimizin başarısı hepimizi onurlandırdı. Ayrıca nazik teşekkür mesajları ile örnek bir davranış sergilemişlerdir. Emeğimizin ziyan olmadığını gösteren bu pırıl pırıl genç kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaşamları boyunca başarılarının katlanarak çoğalmasını diliyorum.” dedi.
SAYEM ile başarıya ulaşan öğrencilerin teşekkür mesajları:
Kınık 1. si Nazmiye Ceren Köse:
“Sayem’de mezun gruplarda yer aldım. Eşit ağırlık alanında Türkiye 661.si, Kınık ilçe 1.si oldum. Boğaziçi Üniversitesi’nde okumak istiyorum. Sayem öğretmenlerime, Belediye başbakanımız sayın Dr.Sadık Doğruer’e, ilçe Kaymakamımız sayın Abdurrahman Çelebi’ye teşekkürlerimi sunuyorum.”
Kınık 2.si Beyza Efe:
“Sayısal alanda Türkiye 21.590. olarak İlçe 2.si oldum. Bu zorlu hazırlık sürecimde SAYEM’in gerek akademik dersleri, gerekse Türkiye geneli deneme sınavları ile katkısı büyük oldu. Bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza çok teşekkür ederim.”
Kınık 3. sü Ceren Kılıç:
“12. sınıf öğrencisiyim. Sözel bölümde Türkiye 23.300 sü oldum. Okul sonrasındaki gerek hafta içi gerekse hafta sonu Sayem kurslarına katılmam ilk yılımda başarıya ulaşmamda önemli rol oynadı. Herkese teşekkür ederim.”
Bekircan Dinçer:
“Dil alanından sınava hazırlandım. 2 yıl SAYEM çalışmalarında yer aldım. İngilizce öğretmenliğini okumak istiyorum. Eğitime desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”
Ve Havin Açıkgöz de:
“Sözel bölümde 34bin sıralamaya girdim. Okul öncesi öğretmenliği istiyorum. Sayem öğretmenlerime ve başkanımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde teşekkürlerini ilettiler.
Ayrıca Kınık Belediyesi SAYEM’deki mevcut öğrenciler ve burada sınava hazırlanıp üniversite kazanan öğrencilerle; Poyracık Aquapark’ta düzenlenen Üniversite Gençlik Buluşması’nda eğlenceli vakit geçirdiler. SAYEM ücretsiz YKS tercih danışmanlığı vermeye de devam ediyor.