ŞAHİN VE DURAK’TAN CHP ALİAĞA ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN ve DURAK’ın İzmir Turu Sürüyor… Ülkemizde artan terör olayları karşısında birlik ve beraberliğimizi artırmayı hedefleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın ...

Özgürses Gazetesi
12:24 -
Abone ol
ŞAHİN VE DURAK’TAN CHP ALİAĞA ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN ve DURAK’ın İzmir Turu Sürüyor…

Ülkemizde artan terör olayları karşısında birlik ve beraberliğimizi artırmayı hedefleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın Genel Merkez’den ilçelere uzanan ziyaret turları sürüyor.

İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak CHP Genel Merkezi’ne gitmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK Üyeleri ve Milletvekilleriyle bir araya gelmişti.

İkili Ankara dönüşü ilçe turlarını başlatarak, İzmir’in 30 İlçesi’nde Belediye Başkanları ve CHP İlçe Örgütlerine ziyaretlere başlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e de ziyaret gerçekleştiren ikili, İzmir gündeminde büyük dikkat çeken bu ziyaretlerin 6. gününde Aliağa, Dikili ve Kınık Belediye Başkanları ile CHP İlçe Örgütleriyle bir araya geldi.

CHP Aliağa İlçe Örgütü’ne ziyaretinde partililerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ı CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, partilileriyle birlikte kapıda karşıladı.

“Gün birlik, beraberlik içinde olma günüdür” diyerek başlattıkları ziyaretlerinin, İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek süreceğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,ülkemizde artan terör olaylarına karşı en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek; Bir gün Ankara’dan, bir diğer gün İstanbul yada Mardin’den terör saldırısı haberi alıyoruz. Terör yurdun dört bir köşesini sarmış durumda. İnsanımız alışveriş merkezine, futbol maçına gitmekten endişe etmekte. Toplumsal huzursuzluk tavan yapmış. İnsanlık suçu işleyen teröristlerin bu hain saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Terör saldırıları karşısında sağduyu içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme zorunluluğundayız. Toplumsal duyarlılığı artırarak Türkiye’nin huzuruna katkıda bulunabilmek adına Karşıyaka eski Belediye Başkanımız Cevat Durak ile birlikte yola çıktık ve bu ziyaretlerimizi İzmir’in 30 ilçesi tamamlana dek sürdüreceğiz” dedi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ziyaretleri sırasında, İlçe Belediye Başkanları ile CHP İlçe Başkanlarına, Menemen’e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu hediye etti.