CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAĞATAY GÜÇ SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ!

Önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi tarafından Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Çağatay Güç, CHP ilçe binası önünde düzenlen tanıtım toplantısıyla seçim çalışmalarına start verdi. 31 Mart'ta yapıla...

Özgürses Gazetesi
09:13 -
Abone ol
CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAĞATAY GÜÇ SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ!

Önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi tarafından Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Çağatay Güç, CHP ilçe binası önünde düzenlen tanıtım toplantısıyla seçim çalışmalarına start verdi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için CHP’den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilen Çağatay Güç, parti binası önünde tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, İlçe Yönetim Kurulu, aday adayları, partililer ve vatandaşlar katılım sağladı.

İlçe Başkanı Ali Serçe’nin açılış konuşması ile başlayan tanıtım toplantısında Başkan Serçe birlik ve beraberlik mesajı verirken diğer aday adaylarına da teşekkür etti.

“BU ŞEHİR BUGÜN ÜLKECE YAŞADIĞIMIZ TÜM SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK GÜCE VE ZENGİNLİĞE SAHİP”

İlçe Başkanı Ali Serçe’nin konuşmasının ardından kürsüye çıkan CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanım ve yönetim kurulu üyelerim, kadın ve gençlik kollarımızın çok değerli üyeleri, değerli meclis üyelerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli üyeleri, siyasi partilerimizin değerli başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri, sevgili muhtarlarımız, yerel basınımızın değerli emekçileri, bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmak için adaylık mücadelesi veren çok kıymetli aday adayı arkadaşlarım, sevgili Aliağalı hemşehrilerim, arkadaşlarım ve dostlarım! Bu soğuk havada buraya kadar geldiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum, buraya gelerek yüreğimi ısıttınız. Bugün sizlere hayat pahalılığından, adalet sistemindeki sorunlardan, eğitim sistemindeki zorluklardan, sağlık sistemindeki eksikliklerden ve daha nicesini sayabileceğimiz, hepimizin içini acıtan, bizleri üzen, umutsuzluğa sevk eden sorunlardan bahsetmeyeceğim. İzlenilen yanlış politikalar sonucu maalesef sorunlardan başka şey konuşamaz olduk. Biz Aliağalılar olarak bunları konuşmaya bir son vereceğiz ve hep birlikte bu sorunların üstesinden nasıl gelinir tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bu şehir bugün ülkece yaşadığımız tüm sorunları çözebilecek güce ve zenginliğe sahiptir. Aliağa’da yaşayan herkesin bildiği bir gerçek var ki Aliağa çok güçlü ve çok zengin bir şehirdir.

“ŞEHRİN ZENGİNLİĞİNİ ŞEHİRDE YAŞAYAN HALKIMIZ İÇİN KULLANACAĞIZ”

“Peki, sevgili hemşerilerim bu zenginlikten bize kalan nedir? Parklar, bahçeler, konserler, yol çalışmaları yani belediyenin asli görevleri olan hizmetler. Tabii ki hepsi çok kıymetli ancak hayatlarımıza etki eden bu kadar sorun varken bu zenginlikten bizlere kalan sadece bunlar mı olmalı? Biz, Hep Birlikte Aliağa’da yaşam odaklı konut kooperatiflerini, çağdaş eğitim şartlarını karşılayan kreşleri, kadınlarımıza sahip çıkan kadın sığınma evlerini,  yaşlılarımızı kimseye muhtaç bırakmayan yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezlerini, kimseyi mağdur etmeyen kentsel dönüşüm projelerini, genişletilmiş modern sağlık hizmetlerini, üreticiden tüketiciye ulaşılabilir gıda ürünlerini,  gelecek nesillere bırakacağımız sürdürülebilir çevre politikalarını, İsrafa yol açmayan yol ve park projelerini hayata geçirip, hep birlikte Aliağa’yı geleceğe hazırlayacağız, şehrin zenginliğini şehirde yaşayan halkımız için kullanacağız.”

“BENİM MAKAMIM BABAMIN AHLAKI, ANNEMİN ŞEFKATİ, EŞİMİN SEVGİSİ, KIZIMIN MUTLULUĞUDUR”

Makam makam diyorlar ya, ben size gerçek makamı söyleyeyim; Benim makamım babamın ahlakı, annemin şefkati, eşimin sevgisi, kızımın mutluluğudur. Benim makamım ileride evladıma senin baban çok çalışkan ve namuslu bir insan denmesidir. Benim makamım çocukların yüzündeki tebessüm, gençlerimizin gözlerindeki ışık, kadınlarımızın yüreklerinde hissettiği güvendir. Benim makamım herkesin kardeşi, abisi ve evladı olabilmektir. Benim makamım cumhuriyetin değerlerine sıkı sıkıya bağlı Mustafa Kemal Atatürk’e layık bir birey olabilmektir. Bizler cumhuriyet gençleri olarak az zamanda çok ve büyük işler başarmayı atamızdan öğrendik. Şimdi tüm Aliağalılar ile birlikte bu söylemi hayata geçirmek için çok çalışıp partimizin bayrağını şehrimizde dalgalandırmanın zamanı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla; emeğin, kardeşliğin, adaletin, demokrasinin, umudun şehri Aliağa’mızı yeniden kazanacağız. Ben Aliağalı hemşerilerime güveniyorum. Bu şehir bugün Türkiye’nin en önemli sanayi şehri ise sizlerin sayesinde oldu. Bu koca koca fabrikaları sizler kurdunuz, sizler yönettiniz, sizler başardınız, bu şehri sizler yarattınız. Ben de sizlere layık olabilmek ve sizlere daha iyisini sunabilmek için yola çıkıyorum. Birlikte kurduk, birlikte yöneteceğiz; Aliağa’mızı hep birlikte kazanacağız. Hepimize hayırlı olsun.”

Tanıtım Toplantısı tüm aday adaylarının birlikte verdikleri fotoğrafla son buldu.