BAŞKAN ÜRPER, BÖLGEDEKİ GELİŞMELERİ TOBB KONSEY TOPLANTISI’NDA DİLE GETİRDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi Fikret Ürper, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'un da katılımıyla Ankara’da gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Müşterek Konsey Toplant...

Özgürses Gazetesi
01:33 -
Abone ol
BAŞKAN ÜRPER, BÖLGEDEKİ GELİŞMELERİ TOBB KONSEY TOPLANTISI’NDA DİLE GETİRDİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi Fikret Ürper, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un da katılımıyla Ankara’da gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Müşterek Konsey Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda söz alan Ürper; Banka kredilerine ulaşmadaki yaşanan sorunlara ve bölgemizdeki Organize Sanayi Bölgesi sayısının 6’ya çıkmasıyla yakın gelecekte yaşanacak olan değişimler için atılması gereken adımlara değindi.
Ürper; Bölgedeki OSB’lere demiryolu hattının ulaşması, yine bununla bağlantılı olarak Çandarlı Limanı’nın faal hale getirilmesi gerektiğini ve bölgenin donanımlı bir Meslek Lisesi ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Ürper aynı zamanda bölgenin yakın gelecekte bir Havalimanı’nı da kaldırabilecek potansiyele sahip olacağını belirterek, bu ihtiyacın da şimdiden düşünülmesi gerektiğini ifade etti.