“SAĞLIK İÇİN SPOR YAPARKEN SAĞLIKLARINDAN OLUYORLAR”

İzmir'in Aliağa İlçesi Yeni Mahalle sakinleri,sağlıklı ortamda spor yapamadıklarını söyleyerek modern şartlara sahip koşu parkuru ve kondisyon aletleri istedi. Yeni Mahalle Değirmendere Futbol Sahası etrafında spor yapan vatandaşlar to...

Özgürses Gazetesi
01:54 -
Abone ol
“SAĞLIK İÇİN SPOR YAPARKEN SAĞLIKLARINDAN OLUYORLAR”

İzmir’in Aliağa İlçesi Yeni Mahalle sakinleri,sağlıklı ortamda spor yapamadıklarını söyleyerek modern şartlara sahip koşu parkuru ve kondisyon aletleri istedi.

Yeni Mahalle Değirmendere Futbol Sahası etrafında spor yapan vatandaşlar toz içerisinde yürüyüş yaptıklarını belirterek, yeni  yönetimden yardım beklediklerini dile getirdiler. Vatandaşlar daha önceki yönetime defalarca talepte bulunduklarını ancak eski yönetimin bunu hep görmezden geldiğini vurguladı.  Yeni Mahalle sakinlerinden Mustafa Çoşkun, “insanlar burada spor yaparak stres atıyor. Daha temiz ve daha geniş bir parkur yapılırsa güzel olur. İnsanlar burada yürüyüş yapıyor. Burada rahatlayıp stres atıyorlar.  Kondisyon aletleri de konulabilir. Burası genişçe bir alan  burada halk için güzel hizmetler yapılabilinir. ” dedi. Yürüyüş yaparken engellerle karşılaştığını belirten Türkan Görgü,“ Yürüyüş yaparken toz oluyor ve rahatsız oluyoruz. Ve burada ışık yetersiz belli bir saatten sonra çok karanlık oluyor. Işıklandırmada yapılabilir. Saat 21:00’den sonra buralar karanlık insan korkuyor. Yeni Mahallede ki insanları mecburen merkeze mahkûm etmeye çalışıyorlar gibi. Halbuki burada da aynı hizmeti verebilirler.” diye konuştu. Aliağa’da güzel hizmetler yapıldığını belirten Emine Bozkan, Burayı yeni Belediye Başkanın göreceğine inanıyoruz dedi. Bozkan,” Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, burada da düzenleme yapacaktır. Burayı diğerleri gibi görmezden gelmeyecektir. Son 5 yıldır burası yapılacaktı. Ama uğrayan olmadı buraya. Yeni Belediye Başkanımız güzel hizmetler yapamaya başladı. Bizlerde duyuyoruz hizmetlerini. İnşallah  hizmetlerini yaygınlaştırarak  yapmaya devam eder. Neden halk onu tekrardan  seçmesin. Halkın istediğini verdikten sonra neden olmasın. Halkla iç içe, halkla görüşünü paylaşıyor. Türkiye’de böyle yöneticiler olmalı.  Buradaki halkın talebini karşılayacağına inanıyorum.” dedi.

Sağlık için spor yaparken sağlıklarından olmak istemediklerini belirten vatandaşlar yeni yönetimden umutlu olduklarını belirtti .