BREMEN’DEN ALİAĞA’YA UZANAN ‘DOST ELİ’

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aliağa Galatasaraylılar Derneği ve Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenledikleri organizasyonda, Aliağa İlçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması amacıyla, Bremen Galatasaray Taraftarlar D...

Özgürses Gazetesi
12:39 -
Abone ol
BREMEN’DEN ALİAĞA’YA UZANAN ‘DOST ELİ’

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aliağa Galatasaraylılar Derneği ve Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenledikleri organizasyonda, Aliağa İlçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması amacıyla, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yardımsever vatandaşlar tarafından toplanan malzemeleri taşıyan Dost Eli 2021 projesi yardım tırı, Aliağa’ya ulaştı.

Almanya’nın Bremen şehrindeki yardımsever vatandaşlar tarafından toplanan malzemeler Dost Eli 2021 projesi yardım tırı düzenlenen törenle teslim alındı. Ulaşan yardım malzemeleri arasında 150 tekerlekli sandalye, 2 adet tıbbi yatak, 5 adet elektrikli tekerlekli sandalye, 4 adet elektrikli vinç, okul eşyaları ve yetişkin- çocuk kıyafetleri bulunuyor.

Aliağa Demokrasi Meydanında düzenlenen teslimat törenine Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka ile kurum yetkilileri, dernek yöneticileri ve ihtiyaç sahipleri katıldı.

Dost Eli 2021 projesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, böyle kıymetli bir projeye katkı vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “Öncelikle ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza böylesine değerli katkıyı sunarak projeyi hayata geçiren herkese teşekkür ediyorum.  Böyle sosyal bir projede imzamız bulunduğu için mutluyuz. Spor dostluk ve kardeşliktir. Bunun en güzel örneğini bugün Bremen ve Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneğinin yardım organizasyonu ile bir kez daha gördük. Örnek davranışları nedeniyle Dernek Başkanlarımıza ve organizasyonda büyük emeği olan Aliağa İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet Balıkçıoğlu’na teşekkür ediyor, Aliağa Ticaret Odası olarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturabilmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

Tören, kampanyaya destek veren kişi ve kurum yetkililerine plaket verilmesinin ardından sona erdi.