Meteoroloji’den Aliağa İçin Yağış Uyarısı

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi resmi internet sayfasından alınan bilgilere göre Aliağa ilçesi ve Bakırçay bölgesinde hafta   boyunca havanın  bulutlu, ve  gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geç...

Özgürses Gazetesi
09:25 -
Abone ol
Meteoroloji’den Aliağa İçin Yağış Uyarısı

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi resmi internet sayfasından alınan bilgilere göre Aliağa ilçesi ve Bakırçay bölgesinde hafta   boyunca havanın  bulutlu, ve  gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçmesi  bekleniyor. Sıcaklıklar ise 2 ila 4 derece azalacağı, Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Diyarbakır ve Batman çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Aliağa’da beş günlük hava tahmini
30 Nisan Perşembe 2020 :Hava Gökgürültülü Sağanak Yağışlı, sıcaklık  en yüksek 24   en düşük  13
1 Mayıs Cuma  2020 : Hava parçalı bulut, sıcaklık  en yüksek 24   en düşük  13
2 Mayıs Cumartesi 2020 : Çok Bulutlu  , sıcaklık  en yüksek 25   en düşük  14
3 Mayıs Pazar 2020:Hava Gökgürültülü Sağanak Yağışlı sıcaklık  en yüksek 24   en düşük  15
4 Mayıs Pazartesi 2020: Hava Gökgürültülü Sağanak Yağışlıen yüksek 22  en düşük  13