Fırat Çakıroğlu Parkı Menemen’de açılıyor

2015 yılında okuduğu Ege Üniversitesi’nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ismi Menemen’de bir parkta yaşayacak. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf ö...

Özgürses Gazetesi
11:53 -
Abone ol
Fırat Çakıroğlu Parkı Menemen’de açılıyor

2015 yılında okuduğu Ege Üniversitesi’nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ismi Menemen’de bir parkta yaşayacak.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyken öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Menemen Belediyesi tarafından Türkelli Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Çakıroğlu Parkı 1 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tarafından açılışı yapılacak olan parkın açılış törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım gösterecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan törenlerde daha sonra Fırat Çakıroğlu’nun babası Fuat Çakıroğlu bir konuşma yapacak. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yapacağı konuşmanın ardından parkın açılışı yapılacak, park gezilecek ve lokma dökümü ile tören tamamlanacak.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy parkın açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada, 1 Şubat tarihinde saat 11.30’da gerçekleşecek olan Fırat Çakıroğlu Parkı açılışına tüm ilçe halkını ve İzmirlileri davet etti.