Başkan Hakan Koştu Bergama Belediyesporantremanı izledi

Bergama Belediyespor şampiyonluk istiyor Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bal Ligi 8. Grup'ta 28 puanla liderliğini koruyan Bergama Belediyespor'unantremanını izledi. Sporculara başarılar diledi. Bergama Belediyespor 01 Aralık Pazar gün...

Özgürses Gazetesi
11:12 -
Abone ol
Başkan Hakan Koştu Bergama Belediyesporantremanı izledi

Bergama Belediyespor şampiyonluk istiyor

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bal Ligi 8. Grup’ta 28 puanla liderliğini koruyan Bergama Belediyespor’unantremanını izledi. Sporculara başarılar diledi. Bergama Belediyespor 01 Aralık Pazar günü saat 14.00’de kendi sahasında AyvalıkgücüBelelediyespor ile oynayacağı müsabaka öncesi galip gelmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Antreman sahasına giden Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu’yu teknik direktör Hakan Şapçı, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular karşıladı. Sporculara başarılar dileyen Başkan Koştu, kulübün antreman sahası ve tesislerinde de incelemelerde bulundu.

Bergama Belediyesporu grubunda liderliğini sürdürmesinden dolayı kutlayan Başkan Koştu, “Bu başarıda emeği olan sporcularımızı, teknik kadromuzu, yönetim kurulumuzu ve kulüp çalışanlarımızı kutluyorum. Hedefimiz şampiyonluğu alarak Bergama Belediyesporumuzu hak ettiği noktaya taşımak” dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, kulüpte gelenek haline gelen baklava ikramı ile son buldu.