BAŞKAN YİYİTALP’E HAYIRLI OLSUN VE DESTEK ZİYARETİ!

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Merkez Birliği Genel Başkanı ve İzmir’deki oda başkanları Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Yönetim Kurulu kararıyla getirilen Salih Yiyitalp’i ziyaret ederek yeni g...

Özgürses Gazetesi
12:23 -
Abone ol
BAŞKAN YİYİTALP’E HAYIRLI OLSUN VE DESTEK ZİYARETİ!

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Merkez Birliği Genel Başkanı ve İzmir’deki oda başkanları Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Yönetim Kurulu kararıyla getirilen Salih Yiyitalp’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini devralan Salih Yiyitalp’e ilk hayırlı olsun ziyaretini oda başkanları gerçekleştirdi. Ziyarete S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Merkez Birliği Genel Başkanı Cemil Ok, S.S. İzmir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği Başkanı Tevfik Şarkaya, Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Bergama Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, S.S. Özgedik Nemrut Limanları Motorlu Yük Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, S.S. 60 No.lu Aliağa Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Himmet Önder, S.S. Aliağa Servis Otobüsleri Motorlu Taşıyıcı Kooperatifi Başkanı Süleyman Aktoprak katıldı.

Başkan Salih Yiyitalp’e hayırlı olsun dileklerini ileten başkanlar bu süreçte destekleriyle yanında olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiyitalp “Beni yalnız bırakmayarak bugün ki ziyaretinizle onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Siz değerli başkanlarımın desteklerini yanımda hissetmek beni çok mutlu etti. Bizlerde sizlerden almış olduğumuz destek ve güç ile yönetim kurulumuzla birlikte esnaflarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Çok sevdiğim ve Aliağa’nın Adal Amcası olarak bilinen başkanımız Adal Altay’ın biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, her zaman dediğim gibi Adal Amca’dan aldığımız bu bayrağı yine aynı şekilde, odaya emek vermiş yönetim kurulu üyelerimizle, adalet ve hakkaniyetle taşıyacağız.” dedi.

Aliağa’ya dair sohbet eden oda başkanları ziyaret sonunda birlikte fotoğraf çektirdi.