İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ilçe programı kapsamında Bergama'da Oda Başkanları ile bir araya geldi. Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Başkan Yardımcısı Göksel Özüak...

Özgürses Gazetesi
09:15 -
Abone ol
İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, ODA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ilçe programı kapsamında Bergama’da Oda Başkanları ile bir araya geldi.

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Başkan Yardımcısı Göksel Özüak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Kor ile Salim Zeki Kurşun’un da katıldığı toplantıda; Bergama Belediyesi Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar, Oda Başkanları, Başkan Vekilleri, Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve Basın Mensupları yer aldı.

Gerçekleşen toplantıda söz alan BERTO Başkanı Kolat; “Bölgemizdeki yatırımlar giderek artıyor. Yükselen OSB’lerimiz ile birlikte ‘ara eleman’ ihtiyacımız da artacak. Bu ihtiyaca, bölgemizdeki kendi insanlarımız ile yanıt verebilmek için Mesleki Eğitim şart. BOSBİ’de yükselecek olan Meslek Lisesi ile bu adımı atabileceğimizi düşünüyoruz. Bu sürecin hızla ilerlemesi, bölgemiz açısından büyük önem taşıyor. Bununla birlikte; Kozak Yaylası ile Bergama’yı birbirine bağlayan yolun sağlıklı bir şekilde hizmet veremediğini, bu yolda trafiğin durması halinde Kozak ile Bergama’nın bağının kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını düşünüyoruz. Bu yüzden alternatif bir Kozak Yolu çalışması büyük fayda sağlayacaktır. Tüm bunlara ek olarak; Kuzey Ege Konteyner Limanı ve İZBAN da bölgemizin beklediği müjdelerden. Tüm bu çalışmalar, bölgemizin gelişmesinde büyük rol oynayacaktır. Diliyoruz ki siz vekillerimiz sayesinde bölgemizin sorunlarını, Ankara’da hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Bugün burada bizlerle olduğunuz için Bergama Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Oda başkanlarının söz aldığı toplantı, ilgili notların alınması ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.