AYVALIK’TA SU ALTI CANLILIĞINI İNCELEDİLER

Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü Ayvalık’ta su altı canlılığını inceledi. Su altını keşfetmek isteyen Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü üyeleri İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin desteğiyle Ayvalık’ta bir araya gel...

Özgürses Gazetesi
03:52 -
Abone ol
AYVALIK’TA SU ALTI CANLILIĞINI İNCELEDİLER

Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü Ayvalık’ta su altı canlılığını inceledi.

Su altını keşfetmek isteyen Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü üyeleri İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin desteğiyle Ayvalık’ta bir araya gelerek su altı canlılığı inceledi. Ayvalık 3 SEA isimli özel dalış teknesiyle açılan ekip, Ayvalık’ın mavi derinliklerinde su altı canlılığını inceledi. Dalış Merkezi sahibi Koray Gerçe ile birlikte hareket eden Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü üyeleri dalış sonrası “Şehitler ölmez vatan bölünmez.” yazılı bayrak açtı.

Verdikleri desteklerden dolayı İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’ne teşekkür eden Aliağa Sualtı Sporları ve Yelken Kulübü Başkanı Alican Duman: “Bizler suyun gizemli yolculuğunda çeşitli bölgelerde dalış etkinliklerimizi artırarak doğanın ne kadar gizemli ve su altında yaşayan canlıların bir o kadar muhteşem olduğunu bu etkinliğimiz de bir kez daha keşfetmiş olduk. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikler sayesinde üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denizciliği ve denizi sevdirmeye çalışıyoruz.  Bu tür aktivitelerimizin devamı gelecek. Ben bir kez daha bizleri teknesinde ağırlayan ve bizleri kardeş kulüp olarak gören dalış merkezi sahibi Koray Gerçe Hocamıza da kulübüm adına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.