Hakan Koştu:”Ber­ga­ma’ya hem je­oter­mal hem doğal gaz”

Cum­hur İtti­fa­kı Ber­ga­ma Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Hakan Koştu, Ber­ga­ma­lı seç­men­le­re pro­je­le­ri­ni açık­lar­ken, Ber­ga­ma'nın çok şans­lı bir şehir ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek "Hal­kı­mı­za hem ...

Özgürses Gazetesi
01:48 -
Abone ol
Hakan Koştu:”Ber­ga­ma’ya  hem je­oter­mal  hem doğal gaz”

Cum­hur İtti­fa­kı Ber­ga­ma Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Hakan Koştu, Ber­ga­ma­lı seç­men­le­re pro­je­le­ri­ni açık­lar­ken, Ber­ga­ma’nın çok şans­lı bir şehir ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek “Hal­kı­mı­za hem doğal gazı hem de je­oter­mal’i bir­lik­te su­na­ca­ğız” dedi.
Ber­ga­ma Dübek Mev­ki­si’nde ki sıcak su kay­na­ğı­nın bu­gü­ne kadar be­le­di­ye ta­ra­fın­dan tam ola­rak hal­kın hiz­me­ti­ne su­nu­la­ma­dı­ğı­nı be­lir­ten Hakan Koştu: “Gö­re­ve gel­di­ği­miz de yıl­lar­dır bil­me­ce ha­li­ne gelen ter­mal sıcak su kay­nak­la­rı­nı iyi şe­kil­de de­ğer­len­di­re­rek önce konut kul­la­nı­mı­na daha son­ra­da bu böl­ge­de se­ra­cı­lı­ğın ge­liş­me­si­ni sağ­lamak için se­ra­cı­lı­ğın hiz­me­ti­ne su­na­ca­ğız ” dedi.
“Hal­kı­mı­za Kon­for Vaat edi­yo­ruz”
Koştu;”Biz Be­le­di­ye ola­rak gö­re­ve gel­di­ği­miz­de hal­kı­mı­zın ev­le­rin­de sı­ca­cık bir or­tam­la­rı olsun is­ti­yo­ruz. Ço­cuk­la­rıy­la bir­lik­te kon­for­lu bir yaşam su­na­ca­ğı­mı­zı vaat edi­yo­ruz. Hiç bir ma­hal­le­mi­ze ay­rım­cı­lık yap­ma­dan doğal gaz ve je­oter­mal kul­la­nım hak­kı­nı ve­re­ce­ğiz. Biz baş­la­dı­ğı­mız işi yarım bı­rak­ma­yız. Özel­lik­le de il­çe­mi­zin bu iki büyük so­ru­nun­dan biri olan olan temiz ener­ji hiz­me­ti ko­nu­sun­da en büyük id­di­amız da şu dur ki hal­kı­mı­zı hava kir­li­li­ğin­den kur­ta­ra­rak söz ko­nu­su temiz ener­ji kay­nak­la­rı­mız­la bu­luş­tu­ra­ca­ğız.”
Gerek ter­mal kay­nak­la­rın de­ğer­len­dir­me­si ge­rek­se doğal gaz hiz­me­ti­ni ve­rir­ken pro­je­le­rin ger­çek­leş­me­sin­de ge­rek­li di­sip­li­ni sağ­la­ya­rak ön­ce­lik­li ola­rak hal­kın mağ­du­ri­ye­ti­ni göz önün­de bu­lun­du­ra­cak­la­rı­nı ifade eden Hakan Koştu, “Ber­ga­ma, he­pi­mi­zin için­de bir­lik­te ya­şa­dı­ğı­mız şehir. Bu hiz­met­le­rin ge­cik­me­li ola­rak gel­me­si­nin de önüne be­le­di­ye ola­rak ge­çe­rek aci­len hal­kı­mı­zın hiz­me­ti­ne su­na­ca­ğız. En büyük ar­zu­muz me­de­ni­yet­ler şehri de­di­ği­miz il­çe­miz de hal­kı­mı­zın en iyi şe­kil­de ya­şa­ma­la­rı­nı sağ­la­mak­tır” dedi.