FOÇALI KÜÇÜKLER, CİMNASTİK ÖĞRENİYOR

Foça Belediyesi Cimnastik Kursu, fiziksel ve zihinsel gelişim sağlıyor… Yaklaşık 5 yıl önce çalışmalarına başlayan Foça Belediyesi Cimnastik Kursu’nda; vücuda fiziksel yapı bakımından gelişim, çeviklik, güç kazandırmak ve est...

Özgürses Gazetesi
12:06 -
Abone ol
FOÇALI KÜÇÜKLER, CİMNASTİK ÖĞRENİYOR

Foça Belediyesi Cimnastik Kursu, fiziksel ve zihinsel gelişim sağlıyor…

Yaklaşık 5 yıl önce çalışmalarına başlayan Foça Belediyesi Cimnastik Kursu’nda; vücuda fiziksel yapı bakımından gelişim, çeviklik, güç kazandırmak ve estetik gösteriler sergilemek amacıyla antrenmanlar yapılıyor.

Cimnastik Antrenörü Benay Göztepe yönetimindeki antrenmanlara, 4 ve 12 yaş aralığındaki 70 öğrenci katılıyor. Cimnastik antrenmanları, cumartesi günleri Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’nde yapılıyor.

Antrenör Benay Göztepe, temel cimnastik eğitimi grubunun yanı sıra gösteri grubu ile, resmi törenler ve Foça Belediyesi etkinliklerinde sergilemek üzere çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Eylül ayında cimnastik kursumuz için yeni kayıtlar yapıyoruz. Cimnastik sporuna ilgi duyan tüm öğrencileri kursumuza katılmaya davet ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için sağladığımız bu imkânlar, artarak devam edecek” dedi.