BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETLERİ

 CHP’Lİ BAŞKANLARIN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR Ülkemizde artan teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı veren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir CHP turunu...

Özgürses Gazetesi
12:28 -
Abone ol
BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETLERİ

 CHP’Lİ BAŞKANLARIN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Ülkemizde artan teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı veren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak, İzmir CHP turunun 3. gününde; Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ettiler.

1999’dan bugüne Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP’nin kıdemli Belediye Başkanlarından Tahir Şahin ve 2004-2014 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cevat Durak, toplumsal huzurumuzu derinden yaralayan terörün panzehirinin birlik ve beraberliği artırmak olduğu düşüncesiyle başladıkları ziyaretlerin 3. gününde; CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova CHP İlçe Örgütlerini ziyaret ettiler.

İzmir’in tüm CHP’li Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına gerçekleştirmeyi hedefledikleri ziyaretlerinin, teröre karşı İzmir’de birlik ve beraberliği daha da artıracağını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “Son 8 ayda yaklaşık 400 asker, polis, korucu yada sivil vatandaşımızı şehit verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve tedavi gören yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

 Toplumsal huzurun yeniden sağlanması için herkese önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Tahir Şahin; “Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden terör saldırıları karşısında verilecek en güzel cevap, birlik ve beraberliğimizi daha da artırmak olmalıdır. Sağduyu içerinde bu zor günlerin de üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bu süreçte siyasilere, yerel yöneticilere önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle, Türkiye’nin huzuruna katkıda bulunmaya çabalıyoruz” dedi.

Başkan Şahin ziyaretleri sırasında CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına Menemen’e özgü toprak testi ve toprak kasede Menemen yoğurdu hediye etti.