KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN ARI YETİŞTİRİCİLERİNE TAM DESTEK 

İzmir'in Kınık ilçesinde arı yetiştiricileri ile Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'den, arı yetiştiricisi olmak isteyenler için kurs  ve halen bal üretimi yapan yetişti...

Özgürses Gazetesi
12:16 -
Abone ol
KINIK BELEDİYE BAŞKANI SADIK DOĞRUER’DEN ARI YETİŞTİRİCİLERİNE TAM DESTEK 

İzmir’in Kınık ilçesinde arı yetiştiricileri ile Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’den, arı yetiştiricisi olmak isteyenler için kurs  ve halen bal üretimi yapan yetiştiricilerinin bal ormanı talebine tam destek geldi.
Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer yaptığı konuşmada ‘Geçtiğimiz yıl Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğiyle düzenlediğimiz kursta başarılı olan kursiyerlere Kınık Hasat Şenliği kapsamında düzenlediğimiz panel sonunda hem sertifikalarını hem de belediyemizce hediye olarak ikişer adet kovan dağıtmıştık. Kınık Belediye Başkanlığı olarak halkımıza gelir getirecek her türlü projenin arkasındayız.Aynı kursu tekrar Halk Eğitim Merkezi ile açarız. Kurs yeri konusunda ise Belediyemiz Aile Yaşam Merkezi’nin Salonu bu kurs için müsait. Halk Eğitim Merkezi Müdürü ile görüşüp bu kursu en kısa zamanda açılmasını sağlarız.  Bal Ormanı konusunda ise ilçemize uygun bir alana Bal ormanı kurulması için Tarım Ve Orman Bakanlığı nezdinde görüşmeler yaparak, Bal ormanını ilçemize de kazandırırız”dedi.
Toplantı sonunda Kınıklı Arı Yetiştiricileri ile toplu fotoğraf çekildi.