GALATASARAY LİSESİ KINIK’TA!

 Galatasaray Lisesi Öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan "Galatasaray Lisesi Sanat kulübü" 8 yıldır  düzenlediği "Farkındalık Projesi" kapsamında Kınık ilçesine bağlı kırsal Arpaseki Mahallesinde bulunan Arpaseki Okulunda e...

Özgürses Gazetesi
10:55 -
Abone ol
GALATASARAY LİSESİ KINIK’TA!

 Galatasaray Lisesi Öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan “Galatasaray Lisesi Sanat kulübü” 8 yıldır  düzenlediği “Farkındalık Projesi” kapsamında Kınık ilçesine bağlı kırsal Arpaseki Mahallesinde bulunan Arpaseki Okulunda eğitim gören öğrencilere 4 gün boyunca Tiyatro, Müzik, Fotoğrafçılık Tiyatro, Bale eğitimleri verdi.
Kursiyerlere Fotoğraf Makinası ve çalmalarını öğrendikleri Müzik enstrümanları da hediye edildi. Galatasaray Lisesi Türkçe Öğretmeni Zekeriya Çakmak’ın koordinesinde süren farkındalık projesinin kapanışı perşembe günü Saat 14.00’da Arpaseki İlkokulu bahçesinde yapıldı. Kapanış programına Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer,Cumhuriyet Savcıları Yusuf Adın, Murat Erbaş, Kınık Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır, Kınık Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kınık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Sakin, Arpaseki Muhtarı Ergün Şahan ve  öğrenci velileri katıldı. Programda konuşma yapan Proje koordinatörü Galatasaray Lisesi Türkçe Öğretmeni Zekeriye Çakmak yaptığı konuşmada ‘ 8 yıldır yaptığımız sosyal projemiz olan “farkındalık projemiz” için bu yıl Kınık Belediyesi ile beraber yaptığımız istişareler sonucu bu sene de Arpaseki mahallemizi seçtik. Burada eğitim gören öğrencilerimizi 4 gün boyunca görsel sanatlar, Tiyatro,Fotoğrafçılık,Tango dersleri gibi çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu günde öğrencilerimizin öğrendiği gösterileri sunacaklar. Arpaseki İlkokulunu kardeş okul olarak ilan ettik. Arpaseki’li öğrencileri uygun bir tarihte İstanbul’a götürüp hem okulumuzu hem İstanbul’u gezdirip öğrencilerimizin ufkunu açmayı planlıyoruz. Bu programda bizlerin her zaman yanında olan Kınık Kaymakamımız Mustafa Ergün, Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer, Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır ve Arpaseki Mahallesinin misafirperver halkına çok teşekkür ediyorum’dedi.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı konuşmada ‘Galatasaray Lisesinin bu güzel projesine Kınık Belediyesi olarak her türlü desteği verdik. Arpasekili öğrencilerimizin ufkunu açacak olan bu proje için ilçemizi seçen Galatasaray Lisesi idarecilerine ve 4 gün boyunca öğrencilerimize eğitim veren Öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ediyorum’dedi.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer Galatasaray Lisesi Müdürü Zekeriya Çakmak’a hediye takdim etti.
Arpaseki Muhtarı Ergün Şahan Galatasaray Lisesi Müdürü Zekeriya Çakmak’a madenci heykeli hediye etti. Program öğrencilerin gösterisi ve Kınık Belediyesinin Lokma hayırı ile sona erdi.