Foça Yenibağarası Muhtarlığından Örnek Hareket

Foça Yenibağarası Muhtarlığına seçilen Kaymakamlık dan emekli olan Cihat Gerihan seçimlerden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Gerihan yaşlı ve engelli vatandaşlara  3 tekerlekli bir motorla günün her saatinde ihtiyaçları...

Özgürses Gazetesi
03:21 -
Abone ol
Foça Yenibağarası Muhtarlığından Örnek Hareket

Foça Yenibağarası Muhtarlığına seçilen Kaymakamlık dan emekli olan Cihat Gerihan seçimlerden önce verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Gerihan yaşlı ve engelli vatandaşlara  3 tekerlekli bir motorla günün her saatinde ihtiyaçlarını gideriyor. Motor muhtarlarlık  ve  yardımseverlerin katkıları ile alındı.

Gerihan yaptığı açıklamada “Mahalle sakinlerimizin geçirmiş olduğumuz  zor bir saglik nedeniyle  ve evlerinden sokağa çıkma yasağı sürecinde bakkal ,market, sağlık ihtiyaçlarını almakta  zorlandığı  durum bir gercek olmuştur.

Bunlara istinaden ihtiyaçlarının evlerinden çıkmadan özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızin öncelikli olmasi sebebiyle seçim zamanı vermiş olduğumuz bir tek söz vardı oda bir telefon kadar yakınım .

Bu sözüme istinaden ihtiyaçlarını karşılamak, karşılayabilmek isteğiyle mahallemize , sizlere,yaşlılarımıza,engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti ulastirabilmek daha çabuk ulasabilmek düşüncesi ile Mahallemiz muhtarlığına böyle bir araç aldık Bu konuda  düşünceme Ve bana destek olan Aza arkadaşlarıma, ve aynı zamanda hayirseverimize çok teşekkür ediyorum.Sağlıkli günler dilerim.” dedi.