ALİAĞASPOR FK AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPORU AĞIRLAYACAK

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) ikinci haftasında Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyesporu sahasında ağırlayacak olan Aliağaspor FK, hazırlıklarını sürdürüyor. 29 Eylül 2019 Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saa...

Özgürses Gazetesi
03:12 -
Abone ol
ALİAĞASPOR FK AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPORU AĞIRLAYACAK

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) ikinci haftasında Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyesporu sahasında ağırlayacak olan Aliağaspor FK, hazırlıklarını sürdürüyor. 29 Eylül 2019 Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Petkim Stadındaki karşılaşma Aliağaspor FK’nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. 

Ligin ilk haftasında deplasmanda Bolvadin Belediyesporu Necati Önal’ın kaydettiği 2 golle geçen Aliağaspor FK, kendi sahasında ağırlayacağı Ayvalıkgücü Belediyesporu’da yenerek ikide iki yapmayı hedefliyor. 3 puana sahip iki takımın mücadelesine sahne olacak olan karşılaşma nefesleri kesecek.

Sarı siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde gerçekleştirilen idmanla sürdürdü. Petkim Stadında yapılan idman açma germe hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışma ile son buldu. Takımda sakat ya da kart cezalısı bulunmuyor. 

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU MUSTAFA BAHADIR: “İKİDE İKİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, “Ligin ilk maçından galibiyetle dönmek bizim için çok önemliydi. İlk maçlar her zaman zor olur. Bu haftaki rakibimiz Ayvalıkgücü Belediyespor. Her maç bizim için ayrı bir öneme sahip. Sahamızdaki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak ikide iki yapmak istiyoruz” dedi. 

8.GRUP 2.HAFTA MAÇ PROGRAMI

8.grupta ikinci hafta maçları 29 Eylül 2019 Pazar günü oynanacak. Gruptaki tüm maçlar saat 15.00 itibari ile başlayacak.

Aliağaspor FK – Ayvalıkgücü Belediyespor

Manisa Sanayi Spor – Sökespor

Gönen Belediyespor – Sandıklıspor

Bolvadin Belediye Spor – Salihli Belediye Spor

Bergama Belediyespor – Bornova Yeşilova Spor

Aydın Yıldızspor  – Yunus Emre Belediye Spor

Bigadiç Belediye Spor – Bölmespor