HALUK LEVENT FOÇA’DA SAHNE ALDI

Anadolu Rock müziğin çok sevilen sanatçısı Haluk Levent, Foça konserinde müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. ‘Uçak Yaparım’ şarkısı ile başladığı konser programına, ‘Mahsus Mahal’ ve ‘Bazı Günler’ ile devam eden...

Özgürses Gazetesi
10:35 -
Abone ol
HALUK LEVENT FOÇA’DA SAHNE ALDI

Anadolu Rock müziğin çok sevilen sanatçısı Haluk Levent, Foça konserinde müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

‘Uçak Yaparım’ şarkısı ile başladığı konser programına, ‘Mahsus Mahal’ ve ‘Bazı Günler’ ile devam eden Haluk Levent, ‘Deniz Üstü Köpürür’ türküsünde Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile zeybek oynadı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Bu harika akşam için Haluk Levent’e ve tüm katılanlara teşekkür ediyorum.’’dedi.

Haluk Levent de ‘‘İçtenliği ve samimiyeti ile halktan biri, sizden biri. Çok sağolun başkanım.’’ diyerek Başkan Fatih Gürbüz’e teşekkür etti.

‘Anlasana’, ‘Sevenler Ağlarmış’, ‘Elfida’, ‘Hani Benim Olacaktın’, ‘Dağlar’, ‘Akdeniz Akşamları’, ve ‘Yollarda Bulurum Seni’ gibi uzun yıllar beğeni ile dinlenen şarkılarını da seslendiren Haluk Levent, programını ‘İzmir Marşı’ ile tamamladı.

Konserin düzenlendiği 11 Eylül Nihat Hüsenay Futbol Sahasını gezerek, kendisini dinlemeye gelen bini aşkın her yaştan dinleyiciye ulaşan Haluk Levent, bir kez daha müzikseverlerin gönlünü kazandı.