Aliağa final’den esnafa özel indirim!

Haber: Özgür GÜN Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte oda üyeleri yeni kayıtlarda yüzde1...

Özgürses Gazetesi
01:53 -
Abone ol
Aliağa final’den esnafa özel indirim!

Haber: Özgür GÜN

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte oda üyeleri yeni kayıtlarda yüzde15 oranında indirimden yararlanabilecek.

Oda Başkanları Salih Yiyitalp ve Serdar Berk ile Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serdar Eskin’in imzaladığı protokol ile Oda üyeleri Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesine yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirimden yararlanabilecek.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk’e teşekkür eden Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Eskin: “ 41. onur yılını yaşayan Final Eğitim Kurumları ‘Önce eğitim önce insan’ düsturuyla öğrencilerine kaliteli hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir. Eğitime ve insana verdiği değerle öne çıkan Final Eğitim Kurumları olarak tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 pandemisi ile zor zamanlar geçiren esnafın yanında olduğumuzu hissettirmek için esnaf odalarıyla bir indirim protokolü imzaladık.  Aliağa için önemli iki kurumla sözleşme yapmak bizi çok mutlu etti. Yapmış olduğumuz protokol kapsamında odaların üyelerine, Özel Aliağa Final Akademi Anadolu Lisesi’nin eğitim kalitesinden uygun fiyatlara yararlanma imkânı sağlamış olduk” diye konuştu.