ESTİ KADINLARI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Türkiye Bayanlar Sutopu 1. Ligi’ni lider olarak bitiren ESTİ (Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü), dörtlü final grubunda sergilediği muhteşem performansla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. Türkiye Bayanlar Sutopu ...

Özgürses Gazetesi
10:06 -
Abone ol
ESTİ KADINLARI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Türkiye Bayanlar Sutopu 1. Ligi’ni lider olarak bitiren ESTİ (Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü), dörtlü final grubunda sergilediği muhteşem performansla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Türkiye Bayanlar Sutopu 1. Ligi’nde bu güne kadar iki şampiyonluk elde eden ESTİ adım adım üçüncü şampiyonluğa yürüyor. Normal sezonu lider tamamlayan ESTİ, dörtlü final grubunda ODTÜ’yü 19 – 0, Adalar Su Sporları Kulübü’nü 11 – 2 ve Galatasaray’ı kendi seyircisinin önünde tarihi bir skorla 11 – 5 yenerek, tarihinde üçüncü kez şampiyonluğa uzanma yolunda avantaj sağladı. Astronomik fiyatlı transferler yapan Galatasaray ve geçen yılın şampiyonu Adalar Su Sporları Kulübü’ne karşı, tamamen alt yapıdan yetişen sporcular ve mütevazi bir bütçe ile alınan sonuçlar, inanç ve çok çalışmanın bir zaferi olarak dikkat çekiyor.