Başkan Soylu İftarda Muhtarlarla Buluştu

  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftarda bir araya geldi. 46 mahallesi bulunan Menderes’te Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftarda bir ara...

Özgürses Gazetesi
10:22 -
Abone ol
Başkan Soylu İftarda Muhtarlarla Buluştu

 

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftarda bir araya geldi.

46 mahallesi bulunan Menderes’te Belediye Başkanı Bülent Soylu, mahalle muhtarları ve onların aileleri ile iftarda bir araya geldi. Zigana Restoran’da düzenlenen iftar etkinliğine Başkan Soylu’nun eşi Esra Soylu, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker de katıldı.

Birlik içerisinde çalışacağız

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak için muhtarlarımız ile birlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Eşit ve adil hizmet anlayışıyla her mahallemize hizmet götürdük ve bundan sonrada böyle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Ayrıcalık yok

Seçimde kendisini destekleyen muhtarlara ayrıcalık yapılmadığını ifade eden Başkan Soylu, “ Aramızda benimle aynı siyasi düşünceye ait olan muhtarlarımızda var, olmayan muhtarlarımızda var. Ancak kimse beni desteklediği için ayrımcılık yapıldığını veya yapılacağını düşünmesin. Biz bu görevlere talip olurken herkese eşit yaklaşımda bulunacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzle de hareket ediyoruz. Her mahallemiz ve muhtarımız bizim için değerli. Kimsenin diğerinden bir farkı yok, olamaz da. Menderes için hep birlikte canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.